«Når meditasjon går dypere» – videoklasse med Kristin Flood

Hva er fordelene med meditasjon, oppmerksomhet og stillhet, og hvorfor kan det være så hensiktsfullt å implementere et stille øyeblikk i vår hverdag?

Et nysgjerrig sinn

Kristin Flood har alltid hatt et nysgjerrig sinn. Hun var en av de første i Norge som studerte og praktiserte meditasjon for 30 år siden, og som selv utforsket hva det gjorde med hennes sinn og sitt eget velvære. Ved å ta oss gjennom hennes egen reise, viser hun hvordan hun ikke bare oppdaget en ny tilstand å “væren” etter at hun begynte å meditere. Hun viser også hvordan nye studier nå beviser de samme effektene hun allerede hadde oppdaget i seg selv.

I denne klassen i Wisdom From North Membership vil du bli kjent med tankene og sinnet ditt. Kristin forklarer også hvordan vi har forskjellige stemmer i hodet. Stemmer som kan være veldig ødeleggende for oss, dersom vi tror på dem og identifiserer oss med dem. En av disse stemmene er det Kristin kaller “sabotøren”, som er en av disse destruktive stemmene som du kan trene deg på å ikke identifisere deg med. Du vil se at de forskjellige tankene har forskjellige kvaliteter, og hvordan du med meditasjon og stillhet kan kultivere mer raffinerte tanker.

Ønsker du støtte og hjelp i din spirituelle utvikling?

I Wisdom From North Medlemskap får spirituell veiledning, visdom og kunnskap som hjelper deg utvide din bevissthet, komme i kontakt med ditt sjels kall, og finne ditt indre anker.

Gjennom månedlige «masterklasser» med visjonærer, forfattere og åndelige lærere, kan du gjenoppdage ditt sanne jeg, og din sjelsoppgave. Samtidig har du støtte fra likesinnede som er på samme reise som deg i vår eksklusive tribe gruppe.

Få tilgang til Kristins fulle klasse og 40+ andre video-klasser med høyt respekterte lærere, live sesjoner med Jannecke, et bibliotek av meditasjoner og mye mer.

For å være til støtte denne tiden tilbyr vi første måned for halv pris. Vi har også støtte ordninger for de som står i en vanskelig finansiell situasjon.

La oss ta reisen sammen!

PS: alle engelske klasser har norske undertekster.

Les alt om medlemskapet her


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>