Intervju med Øystein Rabbe

I dette intervjuet møter jeg coach og veileder Øystein Rabbe der vi snakker om mannskraft. Dette tema er kanskje mer aktuelt enn noen gang, for hva vil det egentlig si å være en trygg mann i 2020? Hva er sann mannskraft?

Samfunnet gir oss mange ideer og sannheter om hva en mann skal være, og kanskje er det ikke alltid lett å finne sitt autentiske jeg.

-Å være en trygg mann, sier Øystein, betyr at du vet hva som er riktig for deg og at du vet hvor viktig det er å stå i din sannhet. 

Er du mann og vil bli en sterkere leder i ditt eget liv – finne din mannskraft?

Mandag 1 juni kl 20.00 arrangerer Øystein Rabbe et gratis live webinar for menn. Der vil du lære hvordan skape et liv du er stolt av og våge å velge det som er sant for deg, som mann. Dette passer for deg som vet du har mer å gå på og kjenner at nå er det på tide å skape det livet du vet du er her for å leve.

I webinaret «Aktiver din indre leder og skap et meningsfullt liv fra hjertet» vil du oppdage

  • Hva det vil si å være en “trygg mann” med stor M
  • Hvordan du føler deg selvsikker i sosiale settinger uten å måtte imponere eller være på en bestemt måte. 
  • Hva du egentlig ønsker deg i livet og mot til å skape endring
  • Hvordan dine unike kvaliteter og egenskaper er en gavepakke for å skape suksess og gjøre deg attraktiv
  • Hvordan finne frihet til å velge de relasjonene du selv ønsker
  • Hva det vil si å være mann i 2020

Gratis påmelding her

Om Øystein Rabbe

Allerede i tenårene visste Øystein at Film og TV var noe han ville jobbe med. Dit kom han veldig fort. Dette førte til at han allerede i 20-årene ble utbrent og endte opp i en personlig krise. Hele fokuset hans var å bygge noe som skulle få verden til å se han var god nok. Han hadde bygget et firma og var på utsiden “vellykket.” På innsiden begynte han å innse at han ante ikke hvem han var eller hva han egentlig ville. Dette begynte hans indre reise. I dag er Øystein en aktiv blogger og er også podcast vert i (U)endelig sammen med Ulf Tønder Flittig samt høyskole lektor på Høgskolen i Lillehammer.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>