Intervju med Camillo Løken

Hva er de universelle lovene og hvordan kan vi bruke de i våre liv for å skape det livet vi ønsker?

Forfatter og foredragsholder Camillo Løken har studert de universelle lovene i en årrekke. For mange er kanskje «loven om tiltrekning» den aller mest kjente. Det sies at det er samspillet mellom lovene som er viktig å forstå, for å kunne bevisst dra nytte av dem i sitt liv.

I sitt arbeide har Camillo fokusert på 12 lover, som han opplever er de aller viktigste, selv om flere mener det finnes desto flere lover enn dette.

Om Camillo Løken

Camillo har lang erfaring som kurs/foredragsholder. Med bakgrunn fra farmasøytisk industri har han holdt over 100 foredrag for leger rundt omkring i Norge – både allmennpraktikere og spesialister.

Siden han sluttet i farmasøytisk industri har han holdt en rekke kurs samt foredrag innen tema: vitenskap og åndelighet mange forskjellige steder i Norge. Alt er mulig om man tror det er mulig.

Camillo har i mange år vært lidenskapelig opptatt av å finne svar på de fire store spørsmålene og har skrevet en rekke bøker om emnet. https://camilloloken.no/

Intervjuet ble filmet på Body Mind Spirit Festivalen 2019.

Oppdag kraften i de universelle lovene

Ønsker du å lære mer fra Camillo?

Oppdag hvordan du kan lære å bruke de universelle lovene i Camillo sin gratis video og lær hvordan de universelle lovene styrer ditt liv.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>