Intervju med Michael Winger

I dette intervjuet fra 2015 møter du Jannecke i samtale med en av Norges mest klarsynte, Michael Winger om boken Jeg ser deg*. Er det å være klarsynt forbeholdt noen “utvalgte”? Og hvordan finner man mennesker som er savnet?

Så lenge han kan huske har Michael vært sanndrømt. Etter at han som 5 åring ble lagt i narkose var det som om evnene ble forsterket, både det å sanndrømme og det  å se hva som kom til å skje. Men livet til Michael har ikke bare vært enkelt.

Et møte ble veien tilbake til livet

I lenger tid forsøkte han å ta sitt eget liv, på flere måter, uten å lykkes. Hans siste forsøk var å hoppe i Akerselva. 

Der nede, i mørket ved fossen, møtte han en annen mann. Ett møte – to menn i samme “ærend” som sammen snur og bokstavelig talt går tilbake til livet.

Det skulle vise seg at dette (kanskje) ikke var en helt vanlig mann. Michael forteller selv den historien i intervjuet. 

Skeptisk til healing

Michael var lenge skeptisk til healing. Et møte med en healer forandre den skepsisen totalt. Det ble starten på Michael sin egen healing praksis der han gjenopplevde kontakten med energier han gjenkjente fra han var barn. I dag sammenligner han det med å spille fotball. “Vi kan alle spille fotball”. Vi må øve og noen blir veldig gode. For det det handler om, sier Michael, er å komme i kontakt med oss selv. I boken “Jeg ser deg” deler han raust teknikker på hvordan vi kan trene opp vårt eget klarsyn. 

I dag er Michael kjent for å bistå i forsvinningssaker. Når man har en sånn egenskap så mener jeg man må bruke det til noe nyttig, sier han. 

Både i boken og intervjuet tar han oss med på hvordan han går frem i disse forsvinningssakene. Det er en tøff prosess. Michael får ikke bare opp bilder men den bortkomnes følelser og fysiske smerter. 

Boken Jeg ser deg

I boken Jeg ser deg* gir han oss et spennende innblikk i arbeidet med savnetsaker. Han lar oss ta del i sin personlige utviklingshistorie som klarsynt medium og deler raust av sine metoder for å utvikle klarsyn, energibevissthet, healerevner og andre oversanselige ferdigheter. Du får også bli med ut på søk etter savnede personer. Det er både enestående og forbløffende å høre hvordan han går frem. Han tar deg med ut i felten, gjennom svært levende beskrivelser av flere savnet-saker som har gjort ham kjent over hele landet.

Om Michael Winger

Michael Winger er kjent fra media for sine uvanlig klarsynte evner som han bruker til å finne savnede personer. Han leser energier og fanger opp hendelser som har skjedd, uten noe forhåndsinformasjon. Mange beskriver ham som Norges mest klarsynte person etter at han vant tv-serien «Jakten på den 6 sans» på TvNorge i 2011.

Siden 2011 har han skrevet 7 bøker, deltatt i Åndenes makt og var i 2019 kinoaktuell med en dokumentarfilm.

«For meg har det jeg jobber med – å lese energier, heale og kommunisere med ånder – ingenting med guddommelighet å gjøre. Jeg mener at det jeg driver med, er noe som alle kan gjøre, men at det kreves trening og øvelse for å bli dyktig.»
-Michael Winger

Lenker & Ressurser

Michael Winges nettside
Boken Jeg ser deg*

*Dette er en affiliate lenke


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>