Meditasjon, mindfulness, stillhet i naturen. Vi søker alle roen, på en eller annen måte. Via bestemte teknikker, eller ved å være ute i naturen. Kanskje leter du etter roen og føler livet er som å være konstant i ett hamster hjul. Og hva er egentlig fordelene med meditasjon, oppmerksomhet og stillhet?

Hodet er konstant fullt. Det er som å kjøre på maks hastighet, samtidig som veien hele tiden endres. Det blir aldri helt stille, eller rolig. Buddhistene kaller sinnet ”the monkey mind”. Tankene er som viltre aper som hopper fra gren til gren, og vi føler de nærmest styrer oss, i stedet for det motsatte. Og sabotøren er kanskje den mest bråkete apen av de alle. Sabotøren som forteller oss alt om hva vi ikke kan og hvordan vi aldri er gode nok.
Men tankene kan roes ned. Sabotøren kan roes det. Vi må bare vite hvordan..

Fordelene ved å investere i stillheten

Kristin Flood er norsk journalist, forfatter og foredragsholder, og har gitt ut fem bøker om personlig utvikling. I Norge var hun en av de første til å studere meditasjon. Hun har gjennom 30 år utforsket hvordan meditasjon påvirker sinnet og velvære.

I medlemskapet har Kristin en egen klasse, på norsk, som går i dybden på dette med stillhet og meditasjon, slik at du kan forstå ditt sinn og lære hvordan du kan roe blant annet sabotøren slik at du kan få det bedre med deg selv.

Når meditasjonen går dypere

Ved å bli medlem vil du få umiddelbar tilgang til klasser med norske lærere som astrolog Karianne Stenshagen som lærer deg Å leve med månesyklusen, coach Annabell Stefanussen som viser deg hvordan du kan skape fred i dine relasjoner, og Marit Reitan som lærer deg Hvordan manifestere raskere.

Alle disse klassene + samtlige masterklasser, meditasjoner, LIVE sendinger med Jannecke og et fellesskap av likesinnede og mye mer, får du tilgang her.

Det ikke er noe bindingstid så du kan i trygghet nyte og «teste ut» medlemskapet.

Ønsker du å finne din indre ro? Da er klassen til Kristin Flood for deg.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>