Lev i balanse med månen
og skap flere synkronisiteter i ditt liv

Visste du at kvinners opprinnelige spirituelle praksis var å leve i pakt med månesyklusen? I følge feminin astrolog Karianne Stenshagen er det svært verdifullt å lære å leve med månesyklusen og menstrasjonssyklusen for kvinner. Når du lever mer i balanse med månesyklusen vil du kunne skape mer balanse og harmoni i deg selv og i dine relasjoner. Det vil også hjelpe deg å komme i en dypere kontakt med din intuisjon, du kan oppleve å skape flere synkronisiteter i ditt liv, samt at du generelt kan bli mer produktiv.

For menn kan det hjelpe deg å forstå kvinner bedre. Menn har også en feminin side som også påvirkes av månesyklusen. De ulike fasene av månen representerer ulike kvaliteter i oss og månen hjelper oss å leve ut hele spekteret av det å være en hel person, forteller Karianne.  

Vil du lære mer om hvordan du kan forholde deg til månens syklus og leve mer i pakt med naturens sykluser?

Lev i tråd med månesyklusen

Karianne Stenshagen

I Karianne Stenshagen sin mesterklasse i Wisdom From North Medlemskap, hjelper hun deg til å forstå syklusen slik at du kan leve i flyt med naturen og på den måten skape mer flyt og synkronisiteter i ditt eget liv. Det å lære å leve i harmoni med månesyklusen er veldig verdifullt fordi det kan skape mer balanse og harmoni i deg selv og i dine forhold. Du kan velge å se denne klassen på enten norsk eller engelsk og begge klassene inneholder kraftfulle meditasjoner.

Få umiddelbar tilgang til Karianne sin mesterklasse og utallige andre klasser med anerkjente lærere fra hele verden i Wisdom From North medlemskap!
Bli med i Wisdom From North Medlemskapet her

Om Wisdom From North Medlemskap

Wisdom From North Medlemskap er for deg som ønsker indre vekst og ekspansjon og som ønsker å komme i kontakt med likesinnede på samme reise som deg selv. I medlemskapet får du tilgang til en ny online klasse hver måned med ulike coacher og spirituelle lærere fra Norden og hele verden, medlemsfordeler, live sesjoner med Jannecke og mye mer. De fleste klasser er på engelsk, men alle har norske undertekster.

Om Karianne Stenshagen

Karianne Stenshagen er gründer og kvinnen bak feminin astrologi. Karianne brenner for å lære kvinner hvordan å leve i pakt med månen og menstrasjonsyklusen samt integrere ulike feminine arketyper.

Finn Karianne sin hjemmeside her: femininastrologi.no


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>