Intervju med Annabell Stefanussen

Om å bruke vennlig og tydelig kommunikasjon for å skape fred i familien

Annabell Stefanussen er gründeren av konseptet Fredsarbeid i heimen. Dette konseptet ble skapt fordi hun selv hadde strevd som mor i møte med sine to sønner. Hun ser på morsrollen som verdens viktigste lederrolle og mener det er et svært viktig bidrag til fred i verden. Når kvinner og mødre skjønner at de er rollemodeller og ledere i familien, så vil det påvirke fremtidige generasjoner på en svært human og positiv måte. Det handler om å skape fred hjemme.

Annabell har 10 års utdannelse fra Norsk Gestaltinstitutt. Hun har veiledet ledere og mødre i 10 år, de siste 2 årene har hun utviklet et eget online konsept der hun kurser mødre på nett. Hun når ut til tusenvis av kvinner over hele landet. www.annabellstefanussen.no

Gikk i lære hos Bob Proctor

I fire år gikk også Annabell Stefanussen i lære hos den legendariske coachen Bob Proctor. Kunnskapen og visdommen hun mottok, bergtok henne og hennes mann fullstendig. Nå er hun klar for å videreformidle Bob sin kunnskap til flere. 16 april 2023, vil hun dele med deg det hun lærte av Bob og vise deg hva som er nøkkelen til et rikt liv .Selv har hun realisert drømmer som ingen trodde hun skulle klare, nettopp ved hjelp av å jobbe med sitt eget tankesett på en måte som totalt endret både hennes og hennes families hverdag. Du kan gjøre det samme, mener Annabell.
Velkommen på gratis webinar 16 april 2023 – Påmelding her >>


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>