Første gang publisert juni 2020

Selvverd og egen-kjærlighet

Veldig mange sliter med selvverd. Og dette henger tett sammen med evnen til å gi oss selv egen-kjærlighet. Et tema jeg er dypt opptatt av. I videoen over, fra oktober 2021, deler jeg med deg noen av de perspektivene jeg gav i den månedlige LIVE sendingen som jeg har med medlemmene i medlemskapet.

Ikke god nok – ikke nok

Jeg tror det er menneskelig å ikke føle oss god nok, eller ikke nok. Vi kan føle oss koblet fra kilden, om det for deg er Universet, Kilden, Gud eller du kaller det noe annet. Det er som vi kan føle oss forlatt. Vi har glemt hvor vi kommer fra. Fordi vi har kommet ned på denne planeten for å (igjen) kunne ta et bevisst valg om hvem vi er – hvem vi ønsker å være.

Frykten for å bli utstøtt

Det ligger i kroppen vår, biologisk fra våre forfedre, en frykt fra å bli utstøtt fra flokken. Men selv i dag, så kan vi kjenne på den samme frykten og ubevisst la den påvirke våre valg men også vårt trosystem.

Vi velger vår erfaring

Før vi inkarneres på denne jorden, så har vi tatt et valg om hva vi skal lære å mestre i dette livet. For å kunne mestre noe, må vi lære. Vi har, før vi ble født, planlagt visse erfaringer vi skal ha i dette livet. Selvverd er en av de. Og om det du skal lære i dette livet er å elske deg selv, så vil du oppleve situasjoner der du kjenner på det motsatte. Nettopp for å kunne lære å mestre det.

Jeg forklarer mer om dette i videoen over.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>