Intervju med forfatter Eva Andrea

Hva er sjelens mørke natt? Hvorfor trenger vi i det hele tatt å oppleve mørke? Og er det mulig å unngå å oppleve mørke i det hele tatt?

Sjelens mørke natt

I dette intervjuet utforsker Jannecke og åndelig lærer Eva Andrea naturen til en sjels mørk natt, hva det kan være, om det er nødvendig del av åndelig utvidelse og hvordan vi bedre kan håndtere en så utfordrende tilstand av å være.

Om Eva Andrea

Eva Andrea er en høyt anerkjent dansk åndelig lærer og forfatter som har vært åpen om sin egen åndelige reise og sine egne opplevelser med sjelens mørke netter. Hun er forfatteren av de to bøkene: Og jeg vaknede og Bakom alt kan jeg høre din sang.

Opplever du mørke?

En følelse av forvirring, blindhet, forlatelse? Kanskje du føler at du har mistet forbindelsen med kilden din – eller bare denne følelsen av å vandre i ikke-manns-land? Da kan det være du opplever å være i sjelens mørke natt. Vit at ingenting er galt med deg, det er faktisk noe vakkert som skjer, på sjelsnivå.

For å støtte deg på reisen din i denne ofte utfordrende tiden, har Eva Andrea laget et online kurs som heter «Light-infusion – for The Dark Night of the Soul«

Dette programmet er laget spesielt for bevisste sjeler som deg slik at du kan motta lys og hjelp når du opplever sjelens mørke natt. Denne delen av transformasjonssyklusen kan være svært vanskelig å gjennomgå – og hver gang vi går inn i en ny utvidelsessirkel på vår sjelereise – møter vi mørket. (Selv om deler av oss virkelig, virkelig ønsker å unngå den delen.)

Light-infusion – for The Dark Night of the Soul

Dette online-programmet med Eva Andrea gir deg 4 økter med innsikt og kunnskap samt lysbringende praksiser. Eva vil gi deg lette infusjoner på en praktisk måte, slik at du kan gå med tillit og nåde gjennom natten – og inn i din lyse morgen.

Få tilgang til kurset her Kurset er på engelsk.

Føler du at du kanskje opplever å være i en sjels mørk natt?

Eva har laget en nyttig liten quiz med 10 spørsmål, for å vite om du faktisk opplever å være i en tilstand av en sjels mørk natt..
Vi vet jo ikke alltid helt hva som skjer med oss …
Og klarhet er så godt.

Få tilgang til quizzen her


Wisdom From North AS er affiliate for Ditlefsen International.


Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Hei Jannecke!

  Tusen takk for supre Wisdom from north!
  Eckhart Tolle snakker mye om hvordan vi har identifisert oss med egoet i tusenvis av år. Det vil si at vi identifiserer oss med det vi tenker og føler. Vi tror at vi ER tankene og følelsene våre. Men, den vi virkelig er er omtenksomheten bak tankene og følelsene. Vi er vitnet som observerer det hele. Vi er ubevisste så lenge vi identifiserer oss med egoet. Så egoet i oss må dø, for at vi skal få mer kontakt med vår væren, vårt dypere jeg.
  Ut fra hva jeg forstår er det egoet som dør, eller deler av egoet, når vi opplever Sjelens mørke natt. Det er det som gjør det så smertefullt.
  Det ligger mange videoer av Eckhart Tolle på YouTube. De kan anbefales!

  Ha en fin dag videre!

  Klem
  fra
  Nina

  1. Hei Nina!
   Takk for deling. Eckhart Tolles lære ligger høyt i kurs hos oss, og noe vi adresserer i medlemskapet vårt.
   Jeg tror du absolutt er inne på noe, at sjelens mørke natt henger sammen med egoets død.
   Alt godt fra Jannecke

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>