Intervju med kanaliserer Vibecke Garnaas

I dette intervjuet fra Body Mind Spirit Festivalen møter jeg den spirituelle læreren Vibecke Garnaas, som har som visjon å bistå i å skape en ny jord ved et forsterket samspill mellom Moder Jord, menneskeheten og universet.

Om Vibeke Garnaas

Vibecke Garnaas startet ATG academy i 2008. Der underviser hun i sjel, energi og det fysiske nivået. I dette intervjuet snakker vi om å leve fra et sjelsperspektiv.

Vibecke er sertifisert Master NLP coach, Master NLP Practitioner, Time Line TherapyTM Master Practitioner og Master Hypnotherapist. Hun er også den første i Norge til å bli sertifisert av The Newton Institute innen Life Between Lives® Hypnotherapy.

Kanalisering via Zarius

I 2017 grunnla Vibecke stiftelsen Soul Energy in Motion. Vibecke er en spirituell veileder og foredragsholder og kanaliserer hennes følgesvenn Zarius. I intervjuet over forteller hun mer om dette. I dag reiser Vibecke mellom Norge og USA i jobben som spirituell veileder og hun er også deltaker i 2019 utgaven av Farmen.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>