Video blogg med Jannecke Øinæs

Begynnelsen av 2020 har vært en ekstremt utfordrende tid for meg. Det startet med at Ari Behn tok sitt eget liv. Dette fikk meg til å oppleve en enorm dyp tristhet. Noen uker senere utviklet det seg til fortvilelse, sinne og totalt kaos innvendig. Det var som Shiva – ødeleggeren – var inni meg. Jeg følte på sjelens mørke natt, og forsto intuitivt at det måtte være noe åndelig som foregikk.

Etter å ha oppsøkt hjelp fra en pålitelig klarsynt lærer, forsto jeg at jeg gjennomgikk en stor innvielse.

Jeg begynte å dele åpent hva jeg hadde opplevd og innså at jeg ikke var alene om denne opplevelsen.

Et astrologisk perspektiv på januar 2020

12 januar 2020 var det en stor astrologisk hendelse hvor Saturn og Pluto . Forrige gang dette skjedde var i 1982/83. På astrology.com står det i en artikkelen «2020 SATURN-PLUTO CONJUNCTION — EXPLORING THE DEEPEST SHADOW»: «There is nothing easy about dealing with experiences related to Saturn and Pluto, but the cathartic intensity they force us to endure aids in developing inner focus, determination, and courage». Feminin Astrolog, og MasterClass lærer i The Membership Karianne Stenshagen, skrev en artikkel om fenomenet tidligere i år.

Andre spirituelle veiledere sier at 2020 er et invielsesår. Vi blir invitert til å gi slipp på det gamle, for å gi plass til det nye. Det er nesten som en gjenfødelse, og en fødsel. Mirakuløs og smertefull på en gang. I denne tiden kan vi bli konfrontert med traumer, mønstre, gamle usunne tro-system, negative tanker og følelser fra fortiden som vi trodde vi var ferdige med.

2020 – året for prosess og transformasjon

Vit at du ikke «gjør noe galt». Du er i en prosess og du er i en transformasjon. Du vokser og gir rom for det nye. Lysarbeidere og sensitive mennesker er spesielt påvirket av dette. Ha tillit, overgi deg, aksepter og se om du kan ta et enda dypere standpunkt for hvordan du vil leve livet ditt. Universet inviterer deg til å si JA til deg og virkelig bli helten i ditt eget liv.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>