Velkommen til Wisdom From North sin podcast! Dette har vært en lang prosess, og jeg er så glad for å endelig slippe første episode. For dette opplever jeg er min livsoppgave. Men hva er en livsoppgave?

hva er min livsoppgave podcast

I denne første episoden deler jeg åpent og ærlig om hvorfor jeg ikke har startet med podcast tidligere, selv om det egentlig har vært en drøm lenge. Det føltes lett å starte Wisdom From North for 10 år siden, men det å starte podcast ble utsatt i flere år. 

Du vil her få høre litt av min historie og hvordan det har vært for meg å virkelig finne og leve ut min livsoppgave. 

Perfeksjonismen kom i veien for livsoppgaven

Før Wisdom From North var realitet slet jeg med begrensende tanker om meg selv og min egen livsoppgave. I denne første episoden forteller jeg om et avgjørende øyeblikk da jeg satt på café med pappa for ti år siden, som var med å på å forme fremtiden min.

Lite ante jeg om hvor stort og fantastisk Wisdom From North skulle bli, og at universet skulle legge alt til rette for at jeg skulle få det til. 

Men på tross av, og kanskje også på grunn av, alt vi får til i livet, kan det være lett å kjenne på perfeksjonisme innimellom. Så det ble aldri noe podcast. Før nå. 

Hva er «ditt hvorfor»? 

Kanskje har du glemt litt hvorfor du gjør det du gjør? Hva som gir deg glede?

Til slutt i denne episoden får du høre om hvorfor to små røde sko er et symbol på at jeg skal leke mer, og hvorfor det er viktig å finne fram til den barnlige gleden igjen. Da blir det mindre viktig hva alle andre sier. 

Intensjonen med denne podcasten er at du skal lære noe, få noen verktøy for å kunne tre mer inn i din livsoppgave samt skape mer av det livet du drømmer om. 

I denne episoden vil du blant annet høre om:

  • Hva du kan forvente av denne podcasten.
  • Historien om hvordan jeg oppdaget min livsoppgave da jeg satt på café med pappa for 10 år siden.
  • Hvorfor det var så vanskelig å komme i gang med podcast, og hvorfor jeg ikke er den samme nå som for ti år siden. 
  • Hvorfor det er viktig å koble deg på «ditt hvorfor», og hva det er. 
  • Hvordan du kan dykke ned i både barndommen og voksenlivet for å finne din livsoppgave. 
  • Hvordan den biologiske frykten holder oss tilbake fra å gjøre det vi egentlig ønsker. 

Lytt til Wisdom From North Podcast

Alle våre podcast episoder, både rene podcast og youtube intervjuer, vil du finne på denne siden >>
Du kan også følge podcasten fra din favoritt podcast, feks Apple Podcast eller Spotify.

apple podcast
spotify icon

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>