Velkommen til en rykende fersk podkast episode fra Wisdom From North som handler om hva det vil si å leve sant for deg og for meg. 

I denne episoden går jeg enda dypere inn i tema rundt vår livsoppgave, og vår sannhet. For hva som er sant for meg kan være noe helt annet et det som er sant for deg. Og sånn skal det være. 

Jeg tror at som barn er vi enda nærmere knyttet til vår livsoppgave, og vår sannhet. For som barn uttrykker vi akkurat det vi trenger, og har (tror jeg) 100% selvkjærlighet. Men hva skjer etterhvert? Jo vi lærer hva som er rett og galt, i den familien vi er i, kulturen vi hører til, i det samfunnet vi lever. Dette gjør at vi blir kopier heller en originaler.

Å våge å snakke min sannhet. 

Visste du at det ofte er i 30 årene vi får vår spirituelle oppvåkning? Jesus fikk det, kanskje du også? Det er helt normalt i så fall, og ganske interessant.

Sjelen begynner banke på døren når vi lyver for oss selv, og i denne episoden snakker jeg om hva vi egentlig legger i ordet sannhet. Jeg går inn på hva som faktisk skjer med følelser og oss selv om vi ikke tar signalene fra sjelen på alvor, ikke er tro mot oss selv og vår egen sannhet. Det kan faktisk dukke opp som ulike symptomer, gjøre oss stressede og syke. 

Du har dine unike gaver, som du er ment til å dele med verden, men kanskje du holder dem for seg selv? Min erfaring er at jo mer jeg har våget å være ærlig med andre, dele min sannhet med verden, jo mer er jeg tro mot meg selv og jo lettere har det blitt. Og ikke minst, jo mer kan jeg også være til hjelp for andre.

Mot slutten av episoden deler jeg en personlig, kraftfull historie om hvor det å dele mer av mine prosesser ikke bare har vært livsendrende for meg, men kan være til stor hjelp for andre. 

I denne episoden vil du blant annet høre om:

  • Din Livsoppgave er å være sann, autentisk, og hvordan vi er aller mest autentiske i barndommen. 
  • Symptomer på at du ikke lever autentisk og lever ut din individuelle livsoppgave.
  • Refleksjoner rundt hva det vil si å snakke sin sannhet. 
  • Den fantastisk spennende mystikken og alt vi ikke kan finne svarene på.
  • Interessen min for ufoer, og hvorfor det ble viktig å ta min egen søken på alvor. 
  • Hvordan min erfaring med IVF og det at jeg er åpen om denne reisen, også har stor betydning for andre. 
  • At det er viktig å eie din historie og din erfaring før du deler den med andre. 

Vil du lytte til mer?

Du finner alle de norske podcast episodene her >> samt på Apple Podcast og Spotify.

Våkn opp til din sjelsoppgave

Du valgte din sjelsoppgave før du ble født. Det du kom hit for å være, gjøre eller leve. Hva holder deg tilbake fra å leve ditt fulle potensial?

Torsdag 10 november holder jeg mitt signatur webinar LIVE. Om du ikke har vært med tidligere eller ønsker å høre igjen, er du varmt velkommen. Gratis registrering her >>


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>