I denne samtalen snakker jeg med feminin astrolog Karianne Stenshagen om hvordan vi kan integrere Greske og Romerske Gudinner i oss selv.

Lytt til podcast episoden her.

Den tredje feminine bølgen

Temaer som feminin kraft, sårbarhet, sensitivitet og gudinner er i vinden som aldri før. Kvinner fikk stemmerett i Norge i 1913, og vi hadde feministene på 70-tallet som gjorde opprør mot de etablerte kvinnerollene. Det kan nå se ut som vi står ovenfor en tredje bølge, som handler om at vi kvinner ønsker å bli verdsatt og være likeverdige. Men ikke lenger på bekostning av å undertrykke vår femininitet, forteller astrolog Karianne Stenshagen.

De ulike kvinneroller i greske og romerske mytologien var gudinner

Som kvinne i dag har vi en utfordring ved å forsøke å balansere de ulike rollene vi har i livet. Vi ønsker å være en god datter, en god mor, en sterk kvinne, realisere oss selv i verden, ha et spirituelt fokus og et godt kjærlighetsforhold. Hver av disse ulike kvinnerollene viser vei til en indre arketype, som i den greske og romerske mytologien var gudinner. Disse gudinnene kan vi også finne i horoskopet i form av en asteroide (liten planet), som forteller via dens plassering i tegn, hvordan vi kan integrere henne i våres liv.

Privilegiet vi har i dag er at vi kan åpne opp for og integrere så mange gudinner vi vil. Hver gudinne eller arketype har sitt tempel i vårt indre, men noen ganger tar en av gudinnene opp så mye plass at det går utover de andre. Vi kan kanskje føle at de ulike rollene vi har i livet konkurrerer med hverandre, mens vår dypeste lengsel er gjerne å bringe dem sammen.

Lær å leve i pakt med månens syklus

Karianne Stenshagen er en av våre lærere i medlemskapet der hun har klassen «Lev med månesyklusen». Vil du lære mer om hvordan du kan forholde deg til månens syklus og leve mer i pakt med naturens sykluser? Her forteller Karianne selv mer om nettopp dette >>

Å leve med månesyklusen

Lenker & Ressurser

Karianne Steenshagens nettside «Feminin Astrologi»
Wisdom From North medlemskap


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>