Velkommen til en reise inn i verdenen av eteriske oljer der duft ikke bare handler om å lukte godt, men også om å transformere livet ditt. I denne samtalen blir du kjent med Kirsti Hegge og Heidi Geithung, erfarne brukere av eteriske oljer gjennom flere år.

Eteriske oljer er konsentrerte planteforbindelser som utvinnes fra blomster, blader, røtter og andre deler av planter. Men hva skjer kjemisk i kroppen når vi bruker dem, og hvorfor er de så effektive?

Kroppens kjemi i møte med de eteriske oljene

Heidi og Kirsti deler egne og andres erfaringer med å bruke oljene i alt fra bruk hos barn, generell lindring av smerte, samt for å gi støtte til emosjonell balanse. Eteriske oljer har vist seg å være allsidige i sin påvirkning. De kan påvirker oss både spirituelt, fysisk og emosjonelt, og noen kan ha direkte innvirkning på de syv chakraene – energisentrene – i kroppen.

Viktigheten av høy kvalitet

Heidi og Kirsti har engasjert seg i å dele kunnskapen og muligheten for å ta i bruk gode, naturlige oljer. Derfor har de inngått et samarbeid med Doterra, en leverandør som de opplever leverer spesielt høykvalitetsolje. I dag tilbyr de kurs og oppfølging for de som ønsker å integrere eteriske oljer i sin livsstil.

Lytt til denne samtalen hvor du vil lære mer om kraften i eteriske oljer og hvordan de kan være nøkkelen til din velvære.

Selv om eteriske oljer kan ha mange fordeler, er det også viktig å være klar over potensielle risikoer og bivirkninger knyttet til deres bruk, inkludert allergiske reaksjoner, hudirritasjon og fare for forgiftning ved feilaktig bruk. Vi oppfordrer derfor alle til å søke råd fra en kvalifisert helsepersonell før de bruker eteriske oljer, spesielt hvis de har underliggende medisinske tilstander eller er gravide.

Spirituelle oljepakker

Heidi og Kirsti har satt sammen to helt spesielle spirituelle pakker. Klikk bildene under for å se.

*Dette intervjuet er sponset

Ansvarsfraskrivelse

Synspunktene og meningene uttrykt i dette intervjuet tilhører gjestene og representerer ikke nødvendigvis synspunktene eller posisjonene til Wisdom From North eller noen enheter de måtte representere.

Lenker, ressurser og sponsorer for intervjuet

Finn Kurs i eteriske oljer her
Finn Spirituell pakke med oljer 1
Finn Spirituell pakke med oljer 2

Flere Sponsorer

Spirituelle produkter som englekort m.m

Ønsker du å heve vibrasjonen din og ta din indre vekst til neste nivå? Ta en titt på Wisdom From North Medlemskap og våre nettkurs.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>