Intervju med Gitte Jørgensen

Om overgangen til en ny tid

Banker sjelen på døren? Kan du gjenkjenne den følelsen? I dette intervjuet snakker Jannecke med coach, forfatter og foredragsholder Gitte Jørgensen om overgangen til en ny tid.

Flere snakker om at 2020 er et «overgangsår» til en ny bevissthet. Vi er inne i en tid der flere og flere mennesker for alvor begynner å våkne opp samt lytte til sin egen indre stemme. Som om sjelen banker på døren.

Ofte er overganger som disse ikke alltid så lette. Vi inviteres til å gi slipp på det gamle, for å gi rom for det nye som skal komme. For å gi slipp på «det gamle» konfronteres vi derfor nettopp med det vi trenger å gi slipp på. Dette kan oppleves som turbulent og vanskelig. I slike tider er det spesielt viktig å ha en åpen dialog med flere, slik at man ikke føler man er alene.

Om Gitte Jørgensen

Gitte Jørgensen er coach, foredragsholder og journalist. Hun er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre lytte til sin indre stemme og styrke sin livskraft slik at de kan åpne opp for sine drømmer og potensial.

Gitte Jørgensen har selv vært på en livsreise, hvor hun har lyttet til sin sjel og skritt for skritt skapt et liv der hun trives. Dette beskriver hun blant annet om i boken ”Når sjelen kaller – skap det liv du lengter etter”.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>