Intervju med Anne-Elisabeth Lien

Anne-Elisabeth Lien er kunstner, forfatter og veileder. Hun holder kurs og foredrag innen for intuitiv maling og selvutvikling med tema «Hvordan bli den beste utgaven av deg selv». I denne samtalen snakker vi om hennes bilder, om tillit og den universielle kjærligheten.

Spre den universielle kjærligheten

Hennes bilder har nådd ut til mange mennesker, og hennes høyeste ønske er å spre så mye oppløftende energi som mulig – den universielle kjærligheten.

Anne-Elisabeth hoppet av sin stylist karriere for 7 år siden, og har siden viet livet sitt til dette arbeidet. Hun holder til i Sandnes hvor hun har sitt galleri «Gallerilien». Hun reiser også rundt omkring i Norge med sine kurs og foredrag.

Anne-Elisabeth har stor empati for mennesker og brenner for å skape forståelse, helhet og balanse. Hun engasjerer og vil gjerne inspirere deg til å følge hjertet ditt, vise deg verdien i å gå for drømmene dine og føle frihet i eget liv. Hun har gjennom mange år hjulpet mennesker videre og bruker bl.a. farger, symbolikk og healing som en del av dette arbeidet. Hun leder meditasjons grupper og tar i mot enkeltmennesker.

I 2010 ga hun ut boken «Når sjelen banker på, bør vi lukke opp».
I tillegg har hun utgitt ut fire meditasjons cd’r  i samarbeid med Tron Syversen, hvor en av dem er rettet mot barn


Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>