Intervju med Anne-Elisabeth Lien

Anne-Elisabeth Lien er kunstner, forfatter og veileder. Hun holder kurs og foredrag innen for intuitiv maling og selvutvikling med tema «Hvordan bli den beste utgaven av deg selv». I denne samtalen snakker vi om hennes bilder, om tillit og den universielle kjærligheten.

Spre den universielle kjærligheten

Hennes bilder har nådd ut til mange mennesker, og hennes høyeste ønske er å spre så mye oppløftende energi som mulig – den universielle kjærligheten.

Anne-Elisabeth hoppet av sin stylist karriere for 7 år siden, og har siden viet livet sitt til dette arbeidet. Hun holder til i Sandnes hvor hun har sitt galleri «Gallerilien». Hun reiser også rundt omkring i Norge med sine kurs og foredrag.

Anne-Elisabeth har stor empati for mennesker og brenner for å skape forståelse, helhet og balanse. Hun engasjerer og vil gjerne inspirere deg til å følge hjertet ditt, vise deg verdien i å gå for drømmene dine og føle frihet i eget liv. Hun har gjennom mange år hjulpet mennesker videre og bruker bl.a. farger, symbolikk og healing som en del av dette arbeidet. Hun leder meditasjons grupper og tar i mot enkeltmennesker.

I 2010 ga hun ut boken «Når sjelen banker på, bør vi lukke opp».
I tillegg har hun utgitt ut fire meditasjons cd’r  i samarbeid med Tron Syversen, hvor en av dem er rettet mot barn


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>