Intervju med Reidunn og Øystein Aspenes

Selvutvikling er å skape deg det livet du ønsker å leve. Silvametoden er selvutvikling i verdensklasse.

Det du fokuserer på blir du tiltrukket av. Det handler om loven om tiltrekning, som igjen handler om selvutvikling. Det du fokuserer på er det du tenker på til daglig. Et viktig område for din personlige utvikling blir da tanketrening slik at du tar styringen på tankene dine og ikke lar tankene dine styre deg.

Du kan velge hva du tenker, hva du vil fokuserer på.

Silvametoden for selvutvikling

SilvaMetoden er et grundig system for selvutvikling som tar deg gjennom alle de viktige elementene slik at du kan lykkes.

1. Selvutvikling for å mestre hverdagen effektivt.

2. Tanketrening slik at du tenker riktig, tenker på det du ønsker å få til.

3. Bevissthets-trening for at du skal se både dine sterke sider og der du saboterer deg selv. Det å bli bevisst hva det er du vil endre er halve jobben. Det handler om å finne frem til din indre visdom.

4. Intuisjons-trening der du lærer å bruke den aktivt når du har behov for informasjon du ikke har tilgang til objektivt. Du skal bruke intuisjon til å ta bedre beslutninger og finne bedre løsninger for deg selv og andre.

For å ha et godt liv så trenger vi alle en god relasjon til oss selv og til andre, god helse og en jobb vi virkelig trives med. Personlig utvikling eller selvutvikling er helt grunnleggende elementer for at du skal lykkes på disse områdene.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>