Intervju med klarsynte Anne-Kristine Augestad

I denne videoen intervjuer jeg klarsynte Anne-Kristine Augestad om hennes bok; «Vindu mot en annen verden, min reise til andre virkeligheter.»

Anne-Kristine er kjent fra TVNorges mest populære serie gjennom flere sesonger, «Åndenes makt». Etter at hun i voksen alder erkjente sine egne evner og valgte å stå frem med dem, har hun hjulpet tusener av mennesker med sitt klarsyn og evnene som medium. I dag holder hun kurs og tar imot klienter. Hun bor i Sør-Tyskland med mann og to barn.

Nå har Anne-Kristine kommet ut med sin første bok; Vindu mot en annen verden, min reise til andre virkeligheter. Boken kan fås kjøpt ved å klikke på bildet her:

Vindu mot en annen verden

9788202449827

Utdrag fra boken:

For mange år siden forstod jeg ikke hva Wilma, Den Høyreiste og den sjelfulle bestemoren min mente da de fortalte meg at jeg kom fra lyset og var lys. Nå forstår jeg at lyset er kraften som gir sjelen rom til å skape en bevisst åndelig oppvåkning hos mennesket. Denne innsikten defineres av mange metaforisk som en reise i følelser og menneskelige erfaringer hvor det indre følelsesmessige forsvaret stadig brytes ned gjennom smerte og innsikt. En reise som kan oppleves som meningsløs for mennesket.

I denne søken i sine dypere lag kommer alle mennesker til slutt i kontakt med sjelen sin. Med en gang mennesket blir bevisst at sjelen deres, har en stemme, en klang og en egen melodi, blir mennesket bevisst seg selv som sjeler på reise her på jorden. En reise som har en mening og som er skissert på forhånd. Vi har en plan med vårt virke som mennesker her på jorden. Vi har valgt våre erfaringer, emosjonelle utfordringer og vår utvikling på forhånd.

Alle mennesker har derfor en helt spesiell betydning i den plassen de har fått på jorden. Med de kortene vi har fått utdelt skal vi nemlig forstå at vi er alt annet enn ubetydelige. Vi er reisende i et landskap der vi hele tiden kan ta bevisste valg i forhold til om vi velger å elske oss selv, eller oppleve andre følelser.

Vi skal begynne å elske oss selv for den vi faktisk er som mennesker. Perspektivet på hvordan vi ser på oss selv som mennesker og hensikten med den menneskelige erfaringen endrer seg. Vi får en dypere forståelse av å være tilknyttet noe mer, noe utenfor oss selv som er større enn noe annet vi tidligere hadde forestilt oss. Vi føler oss nærmere og sterkere knyttet til en idé om at vi er ett med kraften i oss selv, og at denne kraften i oss har direkte kontakt med alle andre mennesker. Det vi tidligere trodde fantes utenfor oss, er ett med sjelen vår. Dermed blir skillet mellom det som er større enn oss til slutt så lite, fordi vi forstår at det som ligger utenfor oss selv – det ligger også inni oss. Det er det som er essensen av vår sjel.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>