Intervju med Kay Pollak

Kay Pollak er en anerkjent svensk filmregissør og en svært populær forfatter og foredragsholder. Han står bak den Oscarnominerte filmen «Så som i Himmelen» (2014) og har skrevet bestselgerne «Att välja glädje» og  «Att växa genom möten». Vi snakker om å velge glede, vokse gjennom møter og forvente seg det beste!

I mer enn 25 år har Kay Pollak forelest for å arbeide. Han snakker om kraften i personlig interaksjon, kommunikasjon og menneskelig forandring og vekst. Om hvordan vi kan
– Se problemene som muligheter
– Oppdage kraften i våre egne tanker.

Å vokse gjennom møter

Kay Pollaks første bok, «Å vokse gjennom møter» er solgt i over 500 000 eksemplarer i Sverige! Den er også oversatt til engelsk, fransk, tysk, nederlandsk, spansk, italiensk, kinesisk, tsjekkisk og norsk.
Hans andre bok «Å velge glede» har også solgt over 500.000 eksemplarer i Sverige og inneholder et bredt spekter av oppgaver og verktøy for hvordan å skape et bedre liv for seg selv og de menneskene man møter.
kaypollak.com


Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>