Intervju med Kay Pollak

Kay Pollak er en anerkjent svensk filmregissør og en svært populær forfatter og foredragsholder. Han står bak den Oscarnominerte filmen «Så som i Himmelen» (2014) og har skrevet bestselgerne «Att välja glädje» og  «Att växa genom möten». Vi snakker om å velge glede, vokse gjennom møter og forvente seg det beste!

I mer enn 25 år har Kay Pollak forelest for å arbeide. Han snakker om kraften i personlig interaksjon, kommunikasjon og menneskelig forandring og vekst. Om hvordan vi kan
– Se problemene som muligheter
– Oppdage kraften i våre egne tanker.

Å vokse gjennom møter

Kay Pollaks første bok, «Å vokse gjennom møter» er solgt i over 500 000 eksemplarer i Sverige! Den er også oversatt til engelsk, fransk, tysk, nederlandsk, spansk, italiensk, kinesisk, tsjekkisk og norsk.
Hans andre bok «Å velge glede» har også solgt over 500.000 eksemplarer i Sverige og inneholder et bredt spekter av oppgaver og verktøy for hvordan å skape et bedre liv for seg selv og de menneskene man møter.
kaypollak.com


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>