Intervju med inspirator Svein Harald Røine

Svein Harald Røine er inspirator, lederutvikler, mental trener, forfatter og en av landets mest inspirerende foredragsholdere. Han holder lederkurs i regi av NHO/Næringslivets skole og Infotjenester i tillegg til egne lederkurs fra sitt eget selskap: Alltid positiv.no. Vi snakker om hvordan bli leder i eget liv.

Svein Harald har tidligere jobbet i næringslivet og var blant annet salgssjef i Nidar. En workshop med Anthony Robbins i London endret midlertidig hans kurs i livet og inspirerte han til å gå for sin drøm; å bli foredragsholder, inspirator og forfatter. Svein Harald kom nylig ut med boken «Modig- Finn ditt hverdagsmot».
www.alltidpositiv.no

Vil du lære mer om dine følelser?

Følelser er noe vi alle har. Men ikke nødvendigvis noe vi helt forstår oss på. For hva er følelser?  Følelser defineres som: «subjektive erfaringer kjennetegnet av en viss grad av behag eller ubehag. Intens hjerneaktivitet ledsager alltid opplevelsen, men det er ikke faglig enighet om årsaksforholdet«.

Hmm, men hva betyr egentlig det? ..


Bli med på en undrende intervju-aften der du vil møte tre lærere som virkelig har dykket dypt ned i følelsenes alkymi.

I løpet av kvelden vil vi utforske spørsmål som: 

  • Hvordan kan vi håndtere frykt?
  • Hva er ekte vågemot og hvordan kan vi bli mere modige i våre liv?
  • Hva er emosjonell intelligens og kan dette kultiveres?
  • Hvordan kan vi bli bedre til å lære å kjenne vår egen intuisjon?
  • Hva er flyt og hvordan kan vi åpne for mer flyt i våre liv?
  • Hvordan kan vi lettere håndtere vonde følelser? 
  • Har følelsene våre beskjeder å gi oss?

Velkommen til ny live intervju-aften 17 januar 2020 med gjestene Svein Harald Røine, leder av intuisjonsskolen Grethe Holtan og frykt og flyt spesial Anja Vintov!

Velkommen til en aften med undring, åpenhet, varme, inspirasjon, håp, fellesskap, mystikk, filosofering, kraft og visdom.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>