Intervju med Trine Berge

I dette intervjuet snakker jeg med Trine Berge, en av en av Norges fremste livsstilsveileder innen supermat, raw food og sunn livsstil, om hennes vei til indre styrke. Trine er medforfatter av flere bøker blant annet bestselgerne «Supermat» og «Supersmoothies – superhelse på 123».

Siden midten av 90-tallet har Trine erfart og utprøvd det meste innen kosthold, detox og indre arbeid. I 1998 startet hun firmaet som i dag heter Supernature, Nordens største på supermat. – Jeg er opptatt av en helhetlig livsstil som ikke bare består av supertmat, raw food og et sunt balansert kosthold, men også meditasjon, detox og trening.
– Jeg elsker livet og ønsker å feire det! Gjennom mine bøker, kurser, retreater og bloggen ønsker jeg å inspirere og dele av min erfaring og lidenskap.
Du finner Trine her www.trineberge.com


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>