Intervju med Toyni Fürstenau Johansen

«Min kunnskap om energiarbeid endret mitt liv»

Fra å være en vellykket markedssjef i et av verdens største legemiddelselskaper Johnson & Johnson, til å bli en krøpling var gjort på et sekund. Og Toyni skulle bruke lang tid på å komme tilbake til et liv igjen. I løpet av denne tiden måtte hun snu om på det meste i livet sitt. Hun måtte finne nye veier og nye svar, og fikk noen dyrekjøpte erfaringer og innsikter, og hun lovet seg selv at hun skulle bruke de klokt. I dette intervjuet snakker vi om bevisst lederskap og energiarbeid.

Toyni Fürstenau Johansen sluttet i legemiddelindustrien og startet opp Livskraftsenteret.  Senere etablerte hun Bedriftskraft hvor hun jobber med ledere som ønsker å gjøre en endring, og som ønsker å skape noe som er større enn seg selv.

Toyni tror at når vi åpner opp til mer av kraften eller intelligensen som ligger i oss, tar vi også ut mer av det potensialet som ligger der.
Hun tror på individer som tør å være, og tør å skape noe som er større enn seg selv.
www.toyni.no

Mer om energiarbeid

Toyni Fürstenau Johansen er en av Masterclass lærerne i The Membership hvor hun lærer bort nettopp kunnskapen om energiarbeid. Om du vil vite mer så finner du informasjon om medlemskapet og hennes klasse her.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>