Guidede meditasjoner med jannecke

Få en dypere kontakt innover

Jeg har samlet disse 10 guidede meditasjonene for å hjelpe deg skape en dypere kontakt innover og finne et sterkere indre anker slik at du kan gå ut i verden og skinne mye mer av det lyset du er.

Hvis du praktiserer disse meditasjonene med jevne mellomrom, kan dette være mulig for deg:

 • gi slipp på begrensningene tanker om deg selv
 • lege mindre traumer
 • bli en mer bevisst skaper
 • integrere flere sider av deg selv
 • stilne sinnet mer
 • tilgi deg selv
 • styrke din selvkjærlighet
 • styrke ditt egenverd
 • tre ut av offer-rollen og ta din kraft tilbake
 • utvide din bevissthet
 • manifestere lettere
 • tre inn i et høyere potensial
 • åpne mer opp for din livsoppgave

Når du forankrer deg i din "væren", begynner du å leve mer i samhørighet med ditt autentiske selv. Som en naturlig følge av dette, vil du da også utvide bevisstheten din. Noen av gavene som kommer med dette, er en sterkere intuisjon og ofte ekstra sanselige evner.

Vi lever i en urolig tid, der vi nettopp trenger å kunne vende mer innover og få en veiledning vi kan stole på, nemlig vår egen intuisjon. Men dette trenger å trenes opp. I vår høyteknologiske verden, blir vi stadig distrahert av ytre faktorer. Dette svekker vår kontakt med vår indre intelligens. 

Gjennom disse meditasjonene håper jeg du oftere og lettere vil sette deg ned og ta deg tid til å prioritere ditt indre landskap. Om du er ny til meditasjon er dette et perfekt sted å starte. Jeg guider deg hele veien gjennom. Alt du trenger å gjøre,  er å sette av en stille stund for deg selv. 

Jeg har også valgt å sette sammen mange ulike meditasjoner. Begynn med den meditasjonen du trenger mest akkurat nå. 

Meditasjon handler ikke om å stoppe å tenke, men å bli bevisst at vi er så mye mer enn våre tanker og følelser.

- Arianna Huffington

geometrisk figur

Få 10 Nedlastbare meditasjoner

og få en dypere kontakt innover og et sterkere indre anker

Du får umiddelbart tilgang til disse meditasjonene.

Hooponopo meditasjon

Vi opplever vår virkelighet ut fra hvilken vibrasjon vi har. Men på grunn av tidligere traumer og følelsesmessig bagasje forblir visse uønskede energimønstre hos oss i vårt energiske felt. Ho'oponopono-meditasjonen er en gammel haiwansk praksis som hjelper deg med å helbrede disse energiske ubalansene gjennom å tilgi deg selv. Jeg anbefaler deg å praktisere denne i 21 dager for å få størst effekt. 

Dette er en meditasjonsøvelse med affirmasjoner som er laget for å styrke din selvkjærlighet. Jeg råder deg til å lytte til denne om morgenen rett etter at du våkner for optimal effekt. Det en veldig effektiv måte å omprogrammere din underbevissthet på og på den måten transformere ditt selvbilde og øke din selvtillit og selvfølelse.

selvkjarlighets meditasjon
stopp sammenligning

Å sammenligne seg selv med andre er normalt. Spørsmålet er om sammenligningen kommer fra et sted med inspirasjon og glede, eller om den kommer fra et tankesett med knapphet og konkurranse. I denne guidede meditasjonen vil du oppdage din egen sanne verdi ved å gi slipp på usunn sammenligning. Du vil også oppdage din unikhet og vil kunne verdsette deg selv mer. 

Dette er en kort øvelse der du lærer en rask og enkel teknikk for å jorde deg selv. Mange spirituelle utøvere er ofte lite jordet, og derfor sliter mange med for eksempel manifestasjon. Ved å vite hvordan du skal jorde deg selv, vil du være i stand til å være mer til stede i livet ditt, bli bedre på grensesetting, beskytte deg mot negative energier og øke dine manifestasjonsevner.

jordings meditasjon
hjertesentrert meditasjon

Dette er en meditasjon som hjelper deg åpne hjertet ditt for takknemlighet. Hjertet er portalen til sjelen din og er arnestedet for kjærlighet. I denne meditasjonen åpner vi for kjærlighetskraften, og renser ditt hjertet med ulike fargefrekvenser, og helbreder energisystemet ditt. 

Denne meditasjonen er ment for å gjøre på morgenen, rett etter du våkner og før du starter dagen. Her gjentar vi forskjellige takknemlighetsaffirmasjoner og høyner energien din ved å begynne dagen i takknemlighet. 

start dagen meditasjon
daglig meditasjon

Denne meditasjonen består av forskjellige elementer kombinert sammen. Her vil du øve på å stilne sinnet og åpne for takknemlighet, i tillegg til å spre din kjærligheten med verden. Ved å praktisere denne med jevne mellomrom kan du oppdage at hjertet ditt åpnes og tankene blir roligere.

I denne guidede meditasjonen bruker du fantasien din til å oppdage og møte den høyeste fremtidige versjonen av DEG, slik at du kan skape mer av den fremtiden du lengter etter. Denne meditasjonen vil hjelpe deg med å manifestere og oppdage ditt høyere potensial, slik at du lettere kan oppdage din livsoppgave.

fremtidsjeg meditasjon
Kunnskapens tre meditasjon

I denne meditasjonen veileder jeg deg til å møte ditt høyere selv og ditt eget hellige kunnskapens tre. Her kan du stille direkte spørsmål til ditt høyere selv, og få svar på det du trenger å vite fra et dypere sted i deg selv. 

indre barn

Å møte og anerkjenne ditt indre barn er en kraftig healing metode. I denne meditasjonen har du sjansen til å være den kjærlige og modne forelderen for ditt indre barn. Å praktisere denne meditasjonen ofte vil hjelpe deg med å integrere tapte deler av deg selv og hjelpe deg til å føle deg mer hel og komplett.

Få umiddelbart tilgang til nedlastbare meditasjoner

Du har tilgang i et helt år og kan laste ned alle meditasjonene.

NOK 990 inkl mva

Er du Wisdom From North medlem?

Alle meditasjonene er tilgjengelige i medlemskapet.

Jannecke

Hei

Jeg håper du får masse utbytte av meditasjonssamlingen min. Mange synes det er vanskelig å meditere. Men det er ofte lettere, når vi får veiledning. Jeg har derfor laget denne samlingen for at du lettere skal komme i gang med din egen meditasjonspraksis, og få noen verktøy som kan hjelpe deg styrke din selvkjærlighet, og finne ditt indre anker. 

God fornøyelse!

Masse lys fra Jannecke

Du kan fritt laste ned meditasjonene som er inkludert i meditasjonspakken og bruke dem til personlig bruk.
Det er strengt forbudt å bruke disse meditasjonene til kommersiell bruk. Dette er kun for personlig bruk.

>