Velkommen til ny podcastepisode fra Wisdom from North. I denne episoden snakker jeg om hva Lucid dreaming er, og hva det har betydd for meg. I tillegg toucher jeg også innom temaet Astral projisering. 

Men hva er egentlig Lucid dreaming? 

En lucid drøm er en drøm hvor du er bevisst at du drømmer. At du kan si til deg selv, “nå drømmer jeg”, mens du er inne i selve drømmen. Når du blir bevisst at du drømmer kan du plutselig gjøre hva som helst og alt blir mulig. Det er helt magisk. 

Men hvorfor skal vi drive med Lucid dreams? Hva kan vi oppnå med det? Det har faktisk en større hensikt enn du kanskje skulle tro, og det deler jeg mer om i episoden. 

Lytt til podcast episoden her.

Det er viktig å ha en drømmeplan

For å kunne utnytte potensialet, virkelig få noe ut av dette med Lucid dreaming er det viktig å ha en drømmeplan. Dette går jeg dypere inn på i episoden, men det handler om å vite hva du egentlig vil oppnå. Det er så mye mer en å gå gjennom vegger eller å fly (selv om det selvsagt er magisk første gangen).

Etterhvert kan du stille spørsmål som Hvordan kan jeg åpne opp for mer velstand? Få mer kjærlighet i livet? Bli kvitt en depresjon? Du kan spørre om hva som helst, og drømmene kan gi deg svar. 

Så hvordan bli lucid? 

Første bud er at du må huske drømmene dine, og du du må gi de oppmerksomhet. Det høres kanskje vanskelig ut, men det er heldigvis lettere en du tror og jeg deler konkrete tips for hvordan du kan å få til dette. Det er viktig å huske drømmene dine fordi plutselig en natt hadde du en lucid drøm, og da er det jo veldig kjedelig å ikke huske den. 

Hvordan kan du vite at du drømmer da, eller at du ikke drømmer? Jeg har et triks som funker hver gang, så du aldri trenger å være i tvil om du drømmer eller ikke. 

I slutten av episoden snakker jeg også litt om Astral projisering, og min egen ganske spesielle og helt magiske opplevelse med det. Det er et utrolig stort og spennende tema, som du kan høre mer om i intervjuet jeg gjorde med Jade Shaw, som er ekspert på det. 

Om du vil dykke dypere ned i temaene om Lucid dreaming har vi videoer om dette inne i medlemskapet vårt til Wisdom from North. Du er hjertelig velkommen til å bli med der.

I denne episoden vil du blant annet høre om:

  • Hva er lucid dreaming?
  • Hvordan kan du bli bevisst at du drømmer?
  • Hva er egentlig lucid dreaming godt for?
  • Hvordan Lucid dreaming kan hjelpe til å heale depresjoner og å oppnå det du drømmer om (ja, det du dagdrømmer om også)
  • teknikker for hvordan du kan huske drømmene dine
  • Min første og helt magiske erfaring med Astral projisering

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>