Intervju med Shirley Maisted

Hvordan få sunn hud

I dette intervjuet med Shirley Slaney Maisted snakker vi om hvordan huden er sjelens speil. Shirley Slaney Maisted er utdannet Naturopat og driver Sundhud.nu. Hennes lidenskap er å hjelpe mennesker med hudproblemer og aldrende hud. Hun hjelper med å få sunn hud på en enkel og naturlig måte og opprette resultater som er varige og som bevarer kroppen i en naturlig balanse. Shirley tror på Biopeeling som en metode for å oppnå best en sunnest mulig hud.

I ungdomsårene led Shirley av alvorlig akne vulgaris. Det ble en stor mental påkjenning for henne. Hun prøvde mange behandlinger og var selv innlagt på sykehus for perioder, for å sette en stopper for hudproblemet. Det lykkes til dels i perioder å håndtere problemet. Hun inntok store doser av bredspektret antibiotika, men den dårlige huden kom tilbake igjen og igjen.

I midten av 20 årene fikk hun en sterk vitamin forberedelse (roche accutane), som slo acnen ned en gang for alle. Det ble en stor lettelse, men hudproblemene etterlot åpenbare arr i huden hennes. Shirley brenner i dag for å hjelpe folk å helbrede både psykiske aspekter rundt det å ha hudproblemer, samt komme til bunns i hvorfor du evt. sliter med huden.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>