Intervju med Christine Lindholt Wittusen

Hva er Enneagrammet?

Enneagrammet er nåtidens mest komplette personlighetsverktøy til å beskrive menneskelig adferd. Det er slående presist i sin beskrivelse av hvorfor vi oppfører oss som vi gjør, og er nøkkelen til en grunnleggende forståelse for våre dypeste tanke- og adferdsmønstre. Gjennom Enneagrammet blir du bevisst på hvilke «briller» du ser verden gjennom, og får også økt forståelse for andre mennesker. Enneagrammet setter ikke mennesker i bås, men viser oss veien ut av den båsen vi selv har satt oss i.

Med Enneagrammet utvikler du dine ferdigheter innen kommunikasjon, ledelse, samarbeid og stresshåndtering og du finner frem til hva som ubevisst motiverer eller begrenser deg.

Om Christine Lindholt Wittusen

Siden 2011 har Christine drevet firmaet Incite Coaching og samtidig tatt en rekke kurs innen Enneagrammet, coaching og personlig utvikling. Hun har en Bachelorgrad i kommunikasjon og en Master i PR, og har jobbet med kommunikasjon i flere år før hun startet sin coachingkarriere. Christines er en empatisk samtalepartner som støtter enkeltpersoner og team i å se nye muligheter og realisere sine innerste ønsker. Christine brenner for å bidra til sterkere og mer autentiske relasjoner mellom mennesker. Hun støtter enkeltpersoner og team i å bli den beste utgaven av seg selv gjennom mer åpenhet, selvinnsikt og ansvarlighet.

kjernekraft.com


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>