Intervju med Anders Olsson

Hvordan pusten påvirker alle aspekter ved våre liv

Anders Olsson lærer mennesker å puste og har forsket på bevisst pusting på heltid siden 2009

Han er forfatter av boken «Medveten Anding» (The Power of your Breath), og holder kurs og foredrag om pusting.

Om Anders Olsson

Anders startet sitt eget firma i 1990 og begynte å importere datamaskiner fra Taiwan. Femten år senere solgte han sin virksomhet og oppnådde sine «drømmer». I jakten på penger, gadgets og «suksess», følte han at det var noe som manglet. Han følte seg tappet for energi.

Etter hvert skjønte han at det var opp til han selv å gjøre de endringene som måtte til, for å gjenoppdage sin indre livsglede. Han solgte sin virksomhet og begynte helseselskapet Sorena AB høsten 2005. Han begynte å oversette helsebøker fra engelsk til svensk, og fant gjennom dette sin nye lidenskap – hvordan pusten har en dyp betydning for alle aspekter av våre liv.

Anders begynte å forske på emnet, og eksperimentere med ulike pustemetoder og teknikker, og snart utviklet han et konsept som har forandret livet hans på alle måter. Hans bevisste pusteøvelser har utviklet seg gjennom hans egne erfaringer, gjennom bøker, tilgjengelig forskning i avspenningsteknikker, yoga, qigong, Buteyko-metoden, mental trening og kroppsbevissthet samt tilbakemeldinger fra tusenvis av studenter, idrettsutøvere og kunnskapsrike leger, terapeuter og mange andre kloke mennesker.
medvetenandning.se


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>