Intervju med Kristin Norenberg

Hvordan bli en balansekvinne

Kristin Norenberg er glødende opptatt av å hjelpe mennesker til å bli mer bevisste, få kontakt med sin indre visdom, og ta sunne og gode valg. Hun ønsker å hjelpe andre skape det livet de ønsker seg. Hun inspirerer spesielt kvinnelige ledere og andre hverdagsheltinner til å leve som en balansekvinne.

Kristin Norenberg var i utgangspunktet utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor. Hun jobbet i mange år som toppleder innenfor næringslivet, bl.a. som økonomidirektør i Statskraft og toppleder i Gyldendal Norsk Forlag og med tre barn og en god ektemann så skulle alt tilsynelatende være perfekt. Men Kristin følte likevel en tomhet i livet. Det var først da kroppen begynte å si ifra gjennom stressplager og kroniske smerter samt etter en forretningsreise til Nepal, at Kristin skjønte at hun var på feil hylle i livet. Dette førte til en reise innover der Kristin fant helt andre verdier og evner som hun tidligere ikke ante bodde i henne. I dag jobber hun som intuitiv veileder, coach, terapeut, kurs- og foredragsholder, og jobber med å bevisstgjøre, veilede og hjelpe andre mennesker til et bedre liv, et liv i balanse og glede.

Balansekvinnen

Kristin er forfatter av boken «Balansekvinnen» og leder blant annet Balanselederprogrammet, der hun hjelper kvinnelige ledere som har mistet kontakten med seg selv, komme tilbake til flyt, balanse og tilstedeværelse.

Kristin er opptatt av mer magi i hverdagen og tilbyr også Life alignment (Livsbalansering) sesjoner.

www.norenberg.com

Vil du bli en støttespiller?
Din støtte betyr alt!
Min intensjon er at innholdet på Wisdom From North skal være tilgjengelig for alle, slik at alle de som ønsker det kan få den samme inspirasjonen som jeg søkte da jeg startet min reise innover.
For å fortsette dette arbeidet trenger jeg din støtte! Bli en Patron i dag og vær med å støtte et månedlig beløp som passer for deg. Les mer her.

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>