Intervju med Steinar Ditlefsen

Transformerende lærer Steinar Ditlefsen visste alltid at han hadde noe på hjertet og noe som ventet på å bli uttrykt! I denne samtalen snakker vi om heart power og magiske menneskemøter.

På en eller annen måte underveis som en inspirerende foredragsholder i næringslivet og senere også som en anerkjent coach for foredragsholdere, fant Steinar ut at alt handler om å lytte, leve og snakke fra hjertet.

Steinar mener at når mennesker er koblet til sitt livs formål og sin kraft i hjertet, så finner man indre fred.

Steinar er grunnleggeren av internasjonale seminarer som European Transformational Teachers Gathering, Awaken Your Audience and Heart Power Experience, og det er alltid hundrevis av deltakere fra forskjellige land som besøker eventene hans.

Steinar er en inspirerende foredragsholder og transformasjonslærer. Han snakker til publikum både på engelsk, dansk og norsk. Foredragsholdere, coacher spirituelle lærere, og folk med et hjertebudskap besøker Steinar for å lære om transformasjonskommunikasjon.

Født og oppvokst i Norge flyttet han til Danmark for å gifte seg med sin kjære kone Eva. De har fire vakre barn og bor for øyeblikket i den fantastiske Alicante i Spania.

Nå er hans misjon å hjelpe mennesker over hele verden til å komme i en dypere kontakt med sitt hjertets formål og sanne hensikt. I tillegg lærer han også ledere og foredragsholdere hvordan å påvirke andre og gjøre en forskjell med Heart Power!


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>