Bli med og utforsk Human Design i dette engasjerende intervjuet med Tonje Hoff. Tonje som er Human Design coach, NLP coach og yogalærer. I vår samtale deler sitt perspektiv på hvordan dette systemet hjelper mennesker med å finne sin livsoppgave, realisere drømmelivet og etablere harmoniske familierelasjoner.

Lytt til podcast episoden her.

Human Design – en lidenskap

Tonjes lidenskap for Human Design blir tydelig når hun guider deg gjennom dette transformative systemet. Human Design fungerer som en personlig blåkopi og et navigasjonsverktøy for din livsreise. Det kombinerer prinsipper fra ulike fagområder, inkludert astrologi, chakra-systemet, I’Ching, Kabbalah, genetikk og kvantefysikk, og tilbyr innsikt i både individuelle egenskaper og samspillet med andre.

Historien bak Human Design begynte i januar 1987, da Alan Robert Krakower, kjent som Ra Uru Hu, opplevde en bemerkelsesverdig oppvåkning som varte i åtte dager og åtte netter. Denne opplevelsen førte til mottakelsen av informasjon som senere ble grunnlaget for Human Design. Ra Uru Hu viet deretter 24 år av sitt liv til å utvikle og undervise dette systemet for å dele det med verden.

Gjenoppdagelsen av seg selv

I mange år hadde Tonje tullet med at «jeg skulle ønske det fantes en brukermanual på meg selv!» Det viste seg at en slik brukermanual faktisk fantes. Våren 2021 ble hun introdusert for Human Design av en venninne. Systemet virket først overveldende, men etter hvert begynte aha-opplevelsene å komme. Hun avdekket forklaringer på ulike sider av seg selv som hun tidligere hadde mislikt eller motarbeidet. Plutselig innså hun at disse sidene var vesentlige for å kunne leve ut den hun er skapt for å være.

Tonje begynte å forstå seg selv bedre, og med det kom aksepten, verdsettelsen, selvfølelsen, og troen på seg selv. I dag lever hun mer i tråd med sin energitype, og i stedet for å irritere seg over sitt energinivå og konstante ønske om læring, har hun skapt en variert hverdag som gir glede, energi og mening.

Høsten 2022 tok Tonje det modige skrittet å si opp sin trygge og gode jobb i forsikringsbransjen til fordel for å hjelpe andre mennesker med å oppnå den samme selvutviklingen hun selv har erfart. Dette er Tonjes livsoppgave ifølge hennes eget Human Design, nemlig å spre denne kunnskapen videre og hjelpe andre til å forstå, akseptere og verdsette den de er.

Masterklasse om Human Design

Tonje er masterklasse-lærer i Wisdom From North Medlemskap, hvor hun deler verdifulle innsikter i de fem ulike energitypene innen Human Design og gir praktiske verktøy tilpasset hver type. Medlemmer får muligheten til å utforske sin egen unike profil som legger grunnlaget for økt selvbevissthet og personlig vekst.

Lenker & Ressurser

Tonje Hoff sin nettside
Wisdom From North Medlemskap


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>