Ta kraften din tilbake
og få mot til å gå din egen vei

Hjertelig velkommen til denne siden som jeg håper vil inspirere deg til å ta kraften tilbake og åpne opp for vågemotet til å følge Din vei!

Dypt inne i oss som mennesker har vi et grunnleggende behov for å bli sett, anerkjent og elsket. Ja, vi kan faktisk ikke overleve uten. Og i dette behovet, er vi villige til å gå langt, og av og til litt for langt.. 

Kanskje du kjenner deg igjen i å ha vært en såkalt “flink pike” eller “flink gutt”, som forsøkte å gjøre alt riktig og nærmest “perfekt” i håp om å få den gode oppmerksomheten? I utgangspunktet er det ikke noe galt i å forsøke å gjøre sitt beste. Tvert i mot. Men problemet oppstår når vi begynner å gå på akkord med oss selv, når vi slutter å lytte til hva vårt indre egentlig forteller oss og når vi setter oss selv til side, for at andre skal like oss. Da er prisen blitt for stor å betale. 

Selv var jeg en slik flink pike, og desto mer jeg overså meg selv og mine egne behov, desto lengre kom jeg vekk fra meg selv, inntil jeg ikke lenger ante hvem jeg var, hva jeg følte, hva jeg mente om ting, eller om jeg var verdt noe i det hele tatt. 

Jeg hadde ingen annet valg enn å gå innover.. og det jeg fant på den andre siden, var et helt ny måte og se meg selv, andre og verden på. 

Et perspektiv, som tok meg ut av offerrollen og inn i kraften min. En ny innsikt som ga meg mot til å følge mine drømmer og gå min egen vei.. 

Jeg håper at de tre stegene vil inspirere, hjelpe og gi deg like mye som det har gitt meg. 

Og er det en ting jeg ønsker og håper at du sitter igjen med etter å ha sett denne videoen, er erkjennelsen av hvor underlige verdifull akkurat DU er. 

Masse lys fra Jannecke

Du er født med en unik kraft. Nå er tiden inne for å eie den,
uttrykke den, og leve i samhørighet med det ekte i deg.

- Del gjerne dette videre -

Jannecke

Bli med i vårt varme fellesskap

For mer inspirasjon, følg oss på Facebook og Instagram

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>