Intervju med Søren Hauge

Søren Hauge er forfatter av flere bøker, og er en anerkjent åndelig dansk lærer og coach med Soul Flow og energipsykologi som sin spesialitet. Søren har jobbet 30 år med esoterisk psykologi og teosofi og har siden 2012 spesialisert seg i SidheVisdom,  Soul Flow og energi psykologi.

sorenhauge.com

Oppdag din indre villskap og din naturlige kontakt med alveverden

Søren Hauge er en av våre flotte masterclass – lærere på Wisdom From North Membership. I hans klasse: Unlock your Gentle Wildness vil du gjenoppdage din forbindelse til visdommen i naturen og din indre villskap og du vil bli introdusert til alvenes magiske rike som for noen bare eksisterer i fantasien.. Søren er her for å fortelle deg det motsatte, nemlig at at alver eksisterer, men at denne magiske visdommen har gått tapt i vår moderne verden.

På Island tror mer enn 50% av befolkningen på alver og tar hensyn til dem når de gjør byggearbeid. Kanskje har de noe å lære oss?

Er du nysgjerrig på Wisdom From North Membership?

Informasjon om medlemskapet finner du på denne siden.

Alle masterklasser er oversatt til norsk.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>