Intervju med Vibeke Klemetsen

Et åpenhjertig intervju fra Well Being festivalen på Lillestrøm med Vibeke Klemetsen

Vibeke tok sitt første yogakurs i Stavanger i 1998 og har siden den gang hatt yoga i livet i en eller annen form. Hennes første møte med Ashtanga var i 2003 da hun gikk på nybegynnerkurs hos Stine Krogh. Siden har hun vært frelst i denne yogaformen og har undervist i den siden 2005. Hun tok sin første Teacher Training i Iyengar Yoga med Elizabeth Connoly i 2005 og hun har diplom godkjent av Yoga Alliance for sin deltakelse i Alexander Medins Teacher Training program 2008-2009.

Vibeke Klemetsen er utdannet journalist og har jobbet mange år i TV- og mediebransjen. Vibeke har gitt ut bok og dvd, «Yoga for gravide» og i 2014 ga hun ut kokeboken “Grøt”. Hun er en av gründerne bak treningsmerket Run & Relax og jobber til daglig med det. Hennes ønske er å spre yoga og glede til alle hun møter på sin vei, inspirere flest mulig til å teste denne treningsformen og oppfordre alle til å få en regelmessig praksis. 

www.vibekeklemetsen.no

Intervjuet er filmet av Hatling Media.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>