Jannecke Øinæs

Wisdom From North er den nordiske plattformen for spirituelle perspektiver og personlig vekst.

Vår visjon er å høyne bevissthet på planeten og bidra til en åndelig oppvåkning i enkeltmennesket. Dette gjør vi ved å bygge en bro mellom ny vitenskap og gammel åndelig visdom formidlet gjennom dagens beste lærere og visjonærer.

Med Wisdom From North begir du deg ut på en reise der indre vekst er et mål i seg selv.

"Intensjonen min med Wisdom From North er å hjelpe deg utvide din bevissthet og transformere ditt liv ved å dele visdom og kunnskap fra noen av de beste transformasjonslærerne i Norden og fra hele verden.” – Jannecke Øinæs

Historien bak Wisdom From North

Det hele startet med at den tidligere musikalartisten Jannecke Øinæs som hadde en dyp lengsel etter å forstå mer av livets mysterier. I 2012 kjøpte hun et kamera og begynte å reise verden rundt og intervjue høyt anerkjente forfattere, lærere, trenere og foredragsholdere om livets store spørsmål. I dag, over 400 videoer senere, har hennes to YouTube-kanaler Wisdom From North og Wisdom From North Skandinavia nådd 7 millioner visninger, og over 60 000 mennesker følger kanalene.

I 2015 begynte Jannecke å arrangere Wisdom & Wonder-live kvelder i Oslo, der hun intervjuet gjester live på scenen. Videre i 2018 slo hun seg sammen med webdesigner Ragnhild Hannoschøck Vea og sammen etablerte de Wisdom From North som et selskap, og opprettet Wisdom From North Medlemskap og begynte å skape nettkurs med ulike lærere.

snøflak

Hva du finner hos oss

Inspirerende intervjuer

Finn oss på YouTube og Podcast! Her opplever du intervjuer med visjonærer, forfattere, coacher, transformasjon- og åndelige lærere fra Norden og hele verden.

Du kan se intervjuene på YouTube, på denne siden eller lytte på din favoritt podcast plattform.

Norske intervjuer med Jannecke Øinæs

Wisdom From North Medlemskap

Medlemskapet er for deg som vil gå dypere.
Medlemskapet gir deg mulighet til å utvide din bevissthet og ha en dyp og gjennomgripende indre transformasjon, slik at du kan bli mer av den du er. I medlemskapet har du tilgang eksklusive månedlige video-klasser med høyt anerkjente transformasjonslærere, et bibliotek av guidede meditasjoner, live sesjoner med Jannecke og tilgang til et varmt nettverk med likesinnede på samme reise som deg.

Wisdom From North medlemskap tilbyr en plattform der du kan finne kunnskap og visdom som veileder deg på din vei, presentert av ulike lærere. Her kan du velge det som passer deg best!

Nettbaserte kurs og klasser

Dykk dypere inn i temaer innenfor personlig utvikling og åndelig vekst gjennom våre nettbaserte kurs og klasser.

Lær hvordan du kan bli kvitt selvsabotøren, åpne opp for mer suksess og gå fra motgang til medgang, bare for å nevne noen få.

Wisdom From North nettbaserte kurs og klasser
snøflak

Hvem vi er

Hvis du er interessert i å bli intervjuet av Jannecke, finner du mer informasjon om det på denne siden >>

For presse-relaterte spørsmål, eller hvis du er interessert i å ha Jannecke som gjest på din kanal (YouTube eller podcast), besøk denne siden >>

Jannecke Øinæs
Jannecke Øinæs
Vertinne og skaper av Wisdom From North
Ragnhild Hannoschøck Vea
Ragnhild Hannoschøck vea
Designer og medskaper
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>