Forfatter av boken “Med Hjertet som GPS”*, NLP coach, Medium og Life Alignment terapeut Kristin Norenberg forlot i 2005 en karriere som toppleder til fordel for å følge hjertet og intuisjonen sin.

Etterhvert skapte hun firmaet “Life Balance” for å hjelpe andre mennesker med å lytte til hjertet sitt. Hun har nettopp kommet med en ny bok; “Med Hjertet som GPS”*. Denne boken går i dybden i forhold til hvordan vår intuisjon fungerer. Kristin har lagt sjelen sin i denne boken og krydrer også stoffet med historier fra eget liv og erfaringer.

Lytt til hjertet og intuisjonen din

Kristin mener at hvis vi skal være fornøyde og leve et godt liv må vi lytte til sjelen vår. Problemet folk ofte har med intuisjon, er at de enten ikke våger å lytte eller ikke lytter i det hele tatt.

Da Kristin sluttet i jobben, var intensjonen å begynne å lytte til hjertet sitt, isteden endte hun opp med å lytte til noe hun kaller ego-bevisstheten, som fortalte henne at hun burde ta en ny jobb med god lønn og gode betingelser. Da hun gjorde det, ble alt bare kaos. Hun fikk mange signaler fra sjelen i løpet av denne tiden på at hun ikke følte hun kunne være seg selv på arbeidsplassen, allikevel lyttet hun ikke fordi tilbudet var så bra.

Sjelens vei er nøkkelen til et godt liv

Kristin er svært opptatt av sjelen. Da hun startet sin spirituelle reise visste hun ikke at vi hadde en sjel. Nå forstår hun at veiledningen vi får kommer fra sjelen, vår kloke del som alltid vet hva som er riktig for oss. Kristin skiller mellom sjelens veiledning og vårt høyere selv. En del av sjelen vår er en del av noe større, i følge Kristin.

Kristin ble sertifisert medium i 2012 og i sitt arbeide tar hun inn energier fra andre bevissthetsplan. Hun har jobbet mye med å stå på en scene og ta inn beskjeder fra den andre siden for et lyttende publikum.

Med hjertet som GPS

I boken får Kristin kontakt med en som heter Jack. Selv om han er shabby og alkoholisert, gir han henne meget klare beskjeder.

Før hun begynte å skrive på boken, gikk hun inn i en meditasjon og ba om en skriveguide som kunne hjelpe henne med innholdet. Hun følte da at hun fikk kontakt med en mann. Hun opplevde at han var litt merkelig, alkoholisert og ganske så shabby. Etterhvert forsto hun at hun hadde fått kontakt med mannen som oppfant intuitiv skriving. Kristin hadde jo nettopp det ønsket, å skrive boken helt intuitivt. Hun ville bruke hjertet sitt som GPS.

Med boken vil hun at vi skal forstå hvor viktig det er å lytte til intuisjonen og hjertet vårt. Det er helt avgjørende for å ha et godt og lykkelig liv, sier hun.

Vi må ta oss tid til å lytte innover og å ta kontakt med denne enorme visdommen som finnes inne i oss.

Chakraene må være i balanse

I boken går Kristin inn i chakraene og beskriver dem nøye. Kristin jobber med energihealing og vet å fokusere på hvordan energien flyter i og rundt oss. Det er viktig å være i balanse energi messing.

I dette intervjuet lærer vi om å lytte til hjertet og sjelen vår, om å ta det som kommer opp på alvor. Om hvordan vi må ta oss tid til å lytte til sjelens stemme. Den er der, den bare drukner ofte i all hverdagens mas og kjas.

Lenker til dette intervjuet

https://kristinnorenberg.no/
Boken «Med hjertet som GPS»*

*Dette er en affilkiate link


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>