Intervju med Maria Nyegaard

I dette intervjuet snakker jeg med Maria Nyegaard om det å gi slipp på gamle følelser og mønstre for å kunne tre inn i vårt potensial. Hun kaller seg selv en ascension guide.

Maria snudde opp ned på livet sitt, da hun bestemte seg for å forlate jobben i næringslivet og satse fullt på det hun ser på som sitt livs oppgave; Å bidra til økt bevisstgjøring og frigjøring av gamle følelser og reaksjonsmønstre som begrenser oss og hindrer oss i å leve ut vårt fulle potensial som menneske.  I dag bor hun på Mallorca og hjelper andre i oppvåkningsfasen.

Å tre inn i vårt potensial

Maria tror på at alle mennesker har en misjon de kommer hit til jorden for å utfylle. Hun mener at svært mange har av ulike årsaker glemt og fortrengt hvorfor de kom hit i utgangspunktet, hvilke mestringsoppgaver de har valgt på sjelsnivå, og sakte, men sikkert, mistet kontakten med sitt sanne jeg. Det får store konsekvenser for de valgene vi tar eller ikke tar, og det livet vi lever.

Når vi blir fri fra vårt eget fengsel

Marias intensjon og oppgave er å tilgjengeliggjøre informasjon, trigge, tilby annerledes perspektiver. Hun ønsker å åpne dører, hjelpe mennesker å hente tilbake visdom som ligger begravet langt inne i hver enkelt av oss, slik at vi igjen kan oppnå en kontakt med vårt sanne jeg. Gjennom innsikt i seg selv kan man finne mot til å leve i tråd med det hjertet, intuisjonen, magefølelsen, forteller oss. Når man blir fri fra sitt eget fengsel, er tilstede i sitt sanne jeg og forstår dynamikken i vår relasjon til andre mennesker, starter en ny epoke i eget liv. Og det er en følelse som er vanskelig å beskrive. Men i et forsøk på å gjøre det kan det beskrives som å våkne opp fra lang tids dvale og se allting klart og tydelig og på en annen måte. En frigjøring og kjærlighetserklæring til alt som er, mener hun.

Lenker og ressurser

Wisdom From North Medlemskap


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>