Intervju med Grethe Holtan

Drømmetydning – å tolke drømmer

I dette intervjuet snakker jeg med Grethe Holtan om hvordan vi kan tolke drømmer. Om du er nysgjerrig på å lære mer, så har Grethe en egen Masterclass i The Membership om nettopp dette. Mer om medlemskapet og Grethe sin klasse finner du her.

Intervjuet ble filmet på Body Mind Spirit Festival i 2018.

Intuisjonsskolen

Grethe Holtan har drevet Intuisjonsskolen siden år 2000 og har coachet og kurset utrolig mange mennesker. Hun er utdannet MBM (Master of Business and Marketing) fra Handelshøyskolen BI i Oslo og har 22 credits fra Jung Institute i Zurick i Sveits innen personligheter og psykoanalyse. Hun har gitt ut bok om intuisjon og har deltatt i utallige tv-og radioprogrammer, magasiner, aviser og nettsteder. Hun har utviklet en egen metode for å tolke eller forstå hva intuisjonen forsøker å fortelle oss og hvordan den kan følges på egne premisser.

Intuisjonsskolen tilbyr coaching utdanning og kortere kurs innen intuisjon, kroppsspråk, kommunikasjon, ledelse, relasjoner og emosjonelle prosesser. Les mer på  www.intuisjonsskolen.no 


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>