Intervju med Kristin Flood

Frans av Assisi – en annen rikdom

Frans av Assisi snudde ryggen til penger og luksus og oppdaget en annen rikdom. Ved å lytte til hans evige visdom er det mulig å finn glede og frihet som er større og dypere enn det vi tror er mulig.

Journalist Kristin Flood reiste gjennom uendelig vakre Umbria for å jakte på Frans’ hjerte og på essensen i hans budskap. Resultatet ble bl.a. boken «Jakten på en annen rikdom – I Frans av Assisis fotspor» som kom ut i 2009.

Kristin har siden 1980-tallet arbeidet med mange typer reportasjer: nyheter, feature, forskning, sosialstoff, kultur og utenriks. Hennes eksistensielle nysgjerrighet førte tidlig til at hun begynte å skrive artikler om noen av livets forunderlige sider; paranormale fenomener, nær-døden opplevelser, transpersonlig psykologi, behandling av terminalsyke pasienter og bevissthetsforskning. I 1990-tallet flyttet hun til Italia, landet der hennes mor er født. Herfra jobber hun nå som allround frilansreporter for norsk og skandinavisk presse.

www.kristinflood.com


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>