Samtale med Anja Vintov om hvordan selvkjærlighet kan endre livet

Å gjøre selvkjærlighet og egenomsorg til en prioritet er fortsatt kontroversielt, forteller den danske flyt og frykt eksperten Anja Vintov. Spesielt for de som ønsker å bidra i verden og gjøre gode ting for andre fordi de frykter at de blir oppfattet som egoistiske. Men når vi bryr oss dypt om oss selv, så begynner vi å ta vare på andre, verden, venner, familie og våre kunder på en mer sunn og effektiv måte – der alle vinner, forteller hun.

Selvkjærlighet er motgiften

‘Å dømme seg selv er faktisk giftig for vår helse, noe jeg erfarte selv på kroppen, forteller Anja. ‘Egenkjærlighet er rett og slett avgjørende for vårt velvære – det å kunne gi oss selv kjærlighet daglig. Og vi må starte med grunnstegene – vi må starte med å gi oss selv radikal egenomsorg, forklarer hun i dette intervjuet.

Flyten av egenkjærlighet- Gratis webinar!

Er du klar til å styrke din egenkjærlighet og egenverd? Er du klar til å skape flyt i livet på en måte du ikke har gjort før?

Du er herved invitert til et unikt og gratis webinar ❤️ med Anja Vintov mandag 1. mars der du vil lære hvordan du leve et liv fri fra selvbedømmelse- et liv der du blir din egen beste venn.

Les mer og hold av din plass her


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>