Intervju med Kjetil Haugmo

Coach Kjetil Haugmo om sin indre transformasjon – sin totale forvandling

Kjetils store lidenskap og ekspertise er å hjelpe mennesker å forstå hvordan deres sinn virker. Han hjelper sine klienter gå fra hode til hjerte, og dermed lære seg å leve fra hjertet. Det innebærer å våkne opp til en kraft forbi fatteevne. Om en indre transformasjon.

Å leve fra hjertet

Ofte har Kjetils klienter uttalt at når de lærte seg å leve mer fra hjerte ble alt annerledes, enklere og vakrere. Naturlige utspring av å leve fra hjerte er dypere kontakt i relasjoner, mer tilfredshet, indre ro, trygghet, tilstedeværelse, motivasjon, selvtillit, kreativitet og produktivitet. Kvaliteter som er avgjørende for å bygge ett liv og en karriere som blomstrer.

Gjennom å ha jobbet som coach i 12 år nå har Kjetil fått muligheten til å jobbe med ett bredt spekter av mennesker. En del av hans klienter er ledere, selgere, andre coacher, grundere og alle mulige mennesker som ønsker å utvikle seg selv eller sin karriere. Han tilbyr foredrag, coaching og kurs for å hjelpe sine klienter lære å leve, lede eller selge fra hjertet.

Intervjuet ble gjort live fra Well Being festivalen på Lillestrøm 2017 og ble filmet av Rolf Christian Hatling for Hatling Media.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>