All informasjon som presenteres på wisdomfromnorth.no er kun ment for utdannelsesmessige formål. Materialet på wisdomfromnorth.no eies av Wisdom From North AS.

Det er ikke tillatt å kopiere eller distribuere noe av materialet fra denne siden. Kontoer kan ikke deles. Én konto er kun ment for personen som blir fakturert, og det er strengt forbudt å dele kontoen din.

Jannecke Øinæs samarbeider med og intervjuer lærere og foredragsholdere som inspirerer henne, men dette betyr ikke at hun er 100% enig i alt som blir sagt og fjerner henne fra alt ansvar for å hevde at det som fungerer for henne eller personen som blir intervjuet, holder en masterclass, å lage et kurs, meditasjon eller pdf vil fungere for deg. Dette er ditt liv og ditt ansvar for å velge eller ikke velge å bruke innholdet i disse videoene og andre produkter som blir presentert på dette nettstedet. Du er den viktigste ingrediensen i din egen helse, velvære og lykke, og du er selv ansvarlig for å bestemme hvordan du skal leve livet ditt, hva du vil lese, hvilke råd du skal følge, hva du vil spise og hvordan du tar vare på tankene dine og kroppen din.

Intervjuene, masterclasses, live kvelder, meditasjoner, oppgaver, pdf og kurs gir absolutt ingen fremstillinger eller garantier, og gir verken en diagnose eller en behandling av spesifikke utfordringer i livet ditt. Du er alene ansvarlig for å ivareta og fortsette med din egen medisinske, fysiske, psykologiske behandling og omsorg. Det er ingen medisinske påstander knyttet til de helbredende egenskapene til disse teknikkene eller tjenestene.

Det anbefales at du i alle tilfeller av sykdom, skade, sykdom, depresjon osv. søker hjelp fra godkjent lege.

Informasjonen på wisdomfromnorth.no er gjort tilgjengelig for å inspirere, og den har derfor absolutt ingen påstander om legning / helbredelse av en tilstand, sykdom, syndrom eller lidelse.

Når du kjøper et produkt fra Wisdom From North AS, samtykker du i å ha navnet og e-posten din registrert i Campaign Monitor, slik at Wisdom From North kan sende deg e-post med varsler og oppdateringer. I henhold til norsk lov, for å kjøpe et produkt, må du registrere din postadresse. Din adresse er derfor registrert i vårt system. Denne informasjonen blir ikke delt noe sted.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>