Intervju med Anne Kaas-Iversen

I dette intervjuet møter du akupunktør Anne Kaas Iversen der vi blant annet snakker om behandling av barn med atferdsvansker. Hun har drevet sin egen klinikk i over 10 år, og jobber med klassisk akupunktur, posturologi & auriculomedisin.

Posturologien & Auriculomedisinen som behandlingsform

Posturologien & Auriculomedisinen er en unik behandlingsform i forhold til barn og unge med ADHD, dysleksi, aggresjon og sinne. Den gir ofte raske resultater, og er uten nåler.

De siste årene har Anne brukt healingen som en del av hennes behandlinger. Mange ønsker healing i tillegg til den andre behandlingen eller som behandling alene. Anne jobber både med Reconnective Healing og «vanlig» healing.

Anne er svært opptatt av å se helheten, det som ligger bak og er den egentlige årsaken til plage eller en sykdom. Hennes tro er at psyken og det fysiske i mennesket henger sammen, og at det alltid er en årsak til at kroppen «sier fra». Du kan finne ut mer om Anne på hennes hjemmeside:
www.aki-akupunktur.no


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>