Manifester et magisk liv

Nøkkelen til reell transformasjon gjennom kjærlighetsenergien

- Med Iisa Mari Persen

Se for deg å endelig kunne...

Skape et liv der du lever i kjærlighet innenfra og ut. Et liv der du manifesterer drømmelivet. Et liv der du oppnår dine mål med letthet og glede og lever i det rette energifeltet der alt kommer til deg. 

Være med å bidra til å skape den nye verden. Vite hva du skal gjøre og ikke minst hvordan du skal gjøre det. 

Motta informasjon fra universet om dine neste rette steg, og at den spirituelle delen av deg smelter sammen med resten av livet ditt slik at du kan leve med en total indre ro. 

Et liv der du endrer, transformerer og oppgraderer alle "de fire store" områdene i ditt liv; kjærlighet, økonomi, helse og karriere.

Alt dette er mulig når du lærer å transformere livet ditt ved hjelp av energiarbeid og kjærlighet!

Strategien til suksess i en kjærlighetsverden er en strategi du vil elske om du velger DEG

-Iisa Mari Persen

Kan du kjenne deg igjen?

 • Opplevelsen av å stå fast i gamle tanker, følelser og handlinger 
 •  At du blir påvirket av andres energier 
 • Føle at du må jobbe hardt for å fortjene å lykkes eller motta det du ønsker deg
 • Å slite med nære relasjoner eller å lengte etter å være i et drømmeforhold
 • Å ha en jobb du ikke trives i
 • Ikke få til å manifestere det du vil ha i livet
 • At det føles vanskelig å dra det spirituelle inn i hverdagen for å nå dine mål 

Dette er den gamle historien. 

Når vi lever uten ifra og inn, repeterer vi vår gamle historie. Vi lar oss påvirke av andres energier, og ser ikke at vi har mulighet til å skape det livet vi egentlig selv drømmer om. 

Vi skaper i frykt og får mer av det samme, -nettopp mer frykt.
Vi lever ikke ut "vår mission" i livet.  

Slik trenger det ikke å være!

The hard way or "the Iisa way"

-Iisa Mari Persen

I kurset vil du lære kunsten å manifestere


Aktiver kjærlighetsenergien

Du vil aktivere kjærlighetsenergien for alle ledd i livet - "de 4 store": kjærlighet, helse, jobb, økonomi
- en magisk livsstil.

Tre ut av gamle mønstre

Tre ut av det gamle, og inn i overflodsenergi slik at du tiltrekker deg det du ønsker. Du vil skape en spirituell masterplan på hvordan du oppnår det livet du før bare har drømt om, ved hjelp av energiarbeid.

Finne en enklere vei

Du vil kunne utføre handlinger med letthet og finne fokus på de neste rette steg i alle deler av livet. Lær hvordan å leve innenfra og ut og hvordan å mestre manifestering på en enkel måte. 

Gjennom Iisa sin manifestesteringsmetode
vil du oppdage hvordan du kan gå fra..

 • frykt til kjærlighet
 • mangel til overflod
 • uro til total indre ro
 • slit og strev til letthet og frihet
 • tvil på egne evner til egenkjærlighet
 • tåkeslør til bevissthet
Når du går med kjærlighet - går livet med deg - du er tatt vare på, alltid. Lev i kjærlighet

- Iisa Mari Persen

1

6 moduler i kjærlighet

Kurset består av 6 moduler. Hver modul inneholder flere videoleksjoner med Iisa der hun steg for steg tar deg gjennom sin manifesteringsmetode for hvordan å skape ditt drømmeliv.

Du får umiddelbar tilgang til kurset og har tilgang i ett helt år så du kan ta kurset i ditt eget tempo.

Manifester et magisk liv med Iisa Persen

2

kjærlighets-rommet

I kjærlighetsrommet finner du lyd- og video øvelser som vil hjelpe deg skritt for skritt å manifestere drømmelivet. Disse verktøyene vil også gjøre at du i etterkant av de seks modulene kan praktisere videre, slik at du kan fortsette din manifestering og transformasjon av livet ditt.

Manifester et magisk liv med Iisa Persen

3

Kjærlighetsboken

I kjærlighetsboken, som du kan laste ned, gir Iisa deg perspektiver og tips og og utdyper temaene ytterligere. Det er ett kapittel til hver modul.

Manifester et magisk liv med Iisa Persen


Hva sier andre?

Arvid

Jeg har kjent Iisa i mange år og har fått gleden av å følge den utviklingen som hun har gjennomgått i de siste årene, dette har blitt til transformasjoner og livsendring for oss som har følgt henne. Om du vil noe med ditt liv, så vil hennes entusiasme og glede over det hun gjør, være livsforvandlende for deg. 

Trude

Iisa lever og leverer frå hjartet. Ho løfter og inspirerer meg til å ta ansvaret for framgangen i livet mitt. Med verktøy som får fram viljestyrke, passion og glede til å nå min frie flyt i balanse av alt eg er. Energien seier meir enn ord. TAKK <3

Anonym

Iisa besitter en enorm kunnskap, evne til å time råd, psykologisk innsikt i andre, og videre hun bruker sin egen historie. Når kunnskap og innsikt kobles sammen med spirituell praksis, resulterer dette i et opplegg som overgår alt annet jeg vet om, eller har prøvd. Iisa er unik, og en gift from heaven. Thank you !


Start i dag - du vil takke deg selv senere

-Iisa Mari Persen 

Det du vil lære i modulene  

1.

Definer og design drømmelivet

Du gir slipp på den gamle historien, de energiene du ikke har bruk for lenger. Sammen definerer og designer vi det livet du egentlig vil leve. Du lærer hvordan du kan bruke intuisjonen for å skape det nye som du før bare har drømt om. Vi tar for oss helheten av livet, de fire store - kjærlighet, helse, jobb og økonomi. Vi aktiverer nye energier og en rå skaperkraft som gir mer energi. 

2.

Å mestre manifestering 

Du har kanskje jobbet med manifestering tidligere og ikke fått det helt til, og lært at du "må tro på det" for at det skal virke. I denne modulen lærer du manifestering på en mye enklere måte, slik at du tiltrekker deg det du vil ha - med letthet. Dette er en oppskrift som virker! 

I tillegg dyp-dykker vi inn i store spørsmål, som er en av de utroligste teknikkene du kan bruke for å mestre manifestering. Vi skaper et "vision board" sammen, og du vil se hvordan du bruker "vision board" ditt for å få dette til å virke.

3.

Månemål- Oppnå målene dine

Har du satt deg mål og ikke fått de helt til, ja kanskje blitt sliten av å streve etter disse målene? I denne modulen lærer du å sette deg selv i rett energifelt som gjør at du oppnår målene dine enklere. 

Månemålstrategien kombinert med energiarbeid gir deg indre ro, samtidig som du går for målene dine, og du finner ut at du kan jobbe mindre og oppnå mer.

4.

Din spirituelle masterplan

Ikke endre målene, men endre planen! Har du opplevd å ha en plan som “ikke virker”. Ta det med ro:-) Her får du din spirituelle masterplan mal som gir deg en plan du vil elske å utføre! Din spirituelle masterplan skapes ut fra et åndelig perspektiv, slik at du bruker alle de magiske verktøyene både for å gjennomføre planen, men også å elske den! 

Du får også malen på en dagsplan som gir deg mer energi, sikrer at du gjør “prosjektene” dine - hva enn det er av "de fire store", eller kanskje er det helheten du har behov for. Når vi har en spirituell masterplan, kan vi tenke mye mindre, og leve mer - det bare å glede deg!

5.

Skap i kjærlighet

Har du prøvd det å jobbe hardt og stresse, prokrastinere eller ha unnskyldninger og motstand for å utføre planen din? Velkommen til en ny måte å ta action på- gjennom kjærlighet! Du lærer hvordan du skaper med letthet og i flyt, å elske det du gjør - mens du er full av energi og fokuserer på dine mål og resultater med glede! 

Du vil lære hvordan leve ut kjærlighetsenergien i alt og hvordan du kan bidra i  den store oppvåkningen som nå skjer på planeten. 

Du vil lære å leve uten tid, ved kun fokus på dine neste rette steg, - ja det er bare noe av det vi vil dykke inn i her!

6.

Aktiver din indre kanal- lær å kanalisere

“Livet skjer” - ja det gjør det for alle, og når livet skjer er det lett å ramle av og kjenne at det er tungt å skape drømmelivet. Når du har lært å skape en indre kanal der du kan finne dine egne svar, er det enklere å gå veien din, selv når livet skjer. 

I denne modulen lærer du hvordan å skape en forbindelse innover, slik at du kan lytte til svar fra et dypere sted i deg selv. Du vil lære kunsten å kanalisere budskap som kommer fra kjærlighetsenergien, slik at du også etter kurset vil kunne finne veiledning videre. 

"Decide - Commit - Succeed"

- Iisa Mari Persen

Dette kurset anbefaler jeg på det varmeste. Her er det virkelig gull å hente. Det at du lærer å leve i kjærlighet, innen fra og ut, hele livet får et annet perspektiv. Moduler med flotte forklaringer, meditasjoner, øvelser, og felleskapet i fb gruppen er med på å gjøre dette kurset så unikt. Og tilgangen i et helt år gjør at kurset kan repeteres så mange ganger du ønsker, da har du god tid til å integrere godbitene i eget tempo.

Unn Jacobsen

Kurset, som er utrolig omfattende og innholdsrikt, kan anbefales på det varmeste uansett hvilken livssituasjon en befinner seg i. Hver modul er full av gode energier, som bidrar til ny innsikt, refleksjon og utvikling.

Anonym

Fantastisk kurs og veldig engasjerende kursleder. Anbefales!

Tone

Tusen takk for et fantastisk kurs. Iisa formidler så bra og gir en god forståelse. Dette er mitt første skritt i "denne" verden og det har gjort meg så nysgjerrig på å utforske videre, takk.

Anonym

Jeg har vært opptatt av loven om tiltrekning så lenge jeg kan huske, men jeg har alltid slitt med den delen om å tro på at jeg får alt jeg ber om, før jeg har fått det. Dette har Iisa en enkel, men likevel genial løsning på! Endelig fikk jeg til den delen også. Jeg var aldri i tvil om at jeg skulle ha dette kurset, etter den fantastiske øvelsen i webinaret visste jeg at dette var riktig kurs for meg. Jeg opplever Iisa som ekte og genuint opptatt av mennesker, og hun er virkelig en dame som gir og gir av all kunnskapen hun har. Hun er varm, omsorgsfull og hun formidler det vi skal lære på en veldig enkel måte. Anbefales på det varmeste.

Mathilde

Fantastisk bra kurs med inspirerande lærar, gode øvelsar og oppfylgjing heile vegen. Eg har lært mykje av Q & A undervegs også. Resten er opp til meg å jobba med og eg har allerede opplevd at det fungerar - tusen takk.

Åshild

Et kurs som har tatt meg flere skritt i riktig retning i min spirituelle reise. Fått mange svar på hvordan ting henger sammen, alt presentert på en enkel og forståelig måte. Kurset har endre hvordan jeg ser på meg selv og verden, alt til det bedre. Har forsøkt meg på manifisering tidligere, ikke helt fått det til og skjønner nå hvorfor. Her får du en enkel oppskrift fra ei veldig dyktig Ilsa. Anbefales på det varmeste. Husk å være tålmodig og at det er du selv som må gjøre jobben. Endring kan gjøre vondt, men lover at det er verdt det.

Liv Kristin

Anbefaler alle å ta dette kurset hvis du ønsker å skape ditt nye liv. Det er spennende og morsomt å oppdage hvor fort det kan snu. Falt mange ganger på veien, men plutselig åpner det seg en dør. I lys og kjærlighet.

Bjørg Andreassen

Tusen takk for et superflott kurs, som var med på å gjøre meg mye mere bevisst på hva jeg sender ut å ønsker meg. Gleder meg til å trene mer på å manifistere og kanalisere. 

Line Hanssen

Tusen takk for et superflott kurs, som var med på å gjøre meg mye mere bevisst på hva jeg sender ut å ønsker meg. Gleder meg til å trene mer på å manifistere og kanalisere. 

Line Hanssen

Jeg er så takknemlig for å ha vert med på kurset med Iisa. Jeg fikk en mye bedre innsikt i megselv og klarte og slippe endel bagasje. Viktig for meg videre . Tusen hjertelig takk for alt Iisa.

Kimberly Hoskins

Gjennom kurset kan du lære hvordan løse opp i følgende:

 • følelse av å være fastlåst
 • følelse av å være et offer
 • følelse av å mangle noe
 • gå fra å tenke til å anvende energier bevisst 
 • stoppe prokrastinering og unnskyldninger
 • fra mindre energi til overflod av energi
 • fra å gjenta det uønskede til å endre ditt liv
 • ikke lengre bli sliten av andre eller andres energier  
 • ikke bli påvirket av alt som kommer utenfra
 • tvile på deg selv
 • Gi slipp på frykt og kontroll behovet
"Dine neste rette steg venter"

- Iisa Mari Persen

Få tilgang til 6 magiske moduler

Delbetaling

NOK

2350

/2 mnd inkl mva

Betal over 2 mnd. Totalt 4.700,-

 • 6 moduler med Iisa
 • Øvelser og ressurser for manifestasjon og transformasjon 
 • "Kjærlighetsboken"
 • Tilgang i et helt år

Etter at kjøpet ditt er behandlet, vil du få tilsendt en bekreftelses på e-post med ditt brukernavn.
Du logger da inn til kursportalen med passordet du opprettet da du kjøpte.

Så enkelt som det.

Er du medlem i Wisdom From North medlemskap?
Hvis ja, sjekk "Members Benefits" inne i medlemskapet for egen rabattkode. Som medlem kan du få hele 30% rabatt på dette kurset!

Har du en rabattkode? Bruk koden på checkout-siden etter å ha klikket på en av kjøpsknappen over.
Lim inn koden der det står; 
Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din

Din lærer og veileder gjennom disse ukene

Iisa Mari Persen er en spirituell lærer og livsveileder, kursholder og forretningsentreprenør med en fantastisk energi. Hun har hjulpet tusenvis av mennesker med å finne den sanne meningen med livet og omgjøre dårlige opplevelser til fantastiske muligheter.

Hennes sjels formål er å hjelpe folk å finne sin egen lykke med rikelig plass for kjærlighet, helse, penger og arbeid.

Iisa har tidligere fått diagnosen uhelbredelig kreft, gått konkurs, og har vært så dypt nede at alt annet mistet sin verdi. Summen av dette har brakt henne dit hun er i dag, og har gjort henne til den kraftfulle læreren hun er. I dag er hun kreftfri og lever et liv i sunnhet, glede, overflod og kjærlighet. 

Iisa er kjærlighet personifisert. Hun vil det aller beste for alle som krysser hennes vei.

Iisa Persen


Hva sier andre?

Pauline

I flere år har jeg fulgt Iisa og hennes arbeid. Jeg stod i en vanskelig livssituasjon når jeg kom i kontakt med henne. Hennes evne til å hjelpe meg til å fokusere på det positive i livet var til stor hjelp for meg den gang. Gradvis har det bygd seg opp et nytt fundament av nysgjerrighet på det spirituelle og en ny glede over livet som ikke var tilstede før. 

Turid

Jeg har fulgt Iisa fra jeg hørte et foredrag i 2016. Hun inspirerte meg til å ta grep i livet og få orden på det som skulle til for å bedre livet mitt. Det handlet om alle de 4 store (helse, økonomi, jobb og kjærlighet) Jeg er blitt mye mere bevisst på å "søke innover" i meg sjøl for å få svar. Mye mindre avhengig av ytre bekreftelse. Fått mere kontakt med magefølelsen og følge den. Ta grep når noe skurrer eller føles feil. 

Ann-Kristin

Jeg har fulgt Iisa siden 2016 og hatt en fantastisk utvikling og reise sammen med henne. Bevissthet, høyere bevissthet og ikke minst lært mye om meg selv i kjølvannet av det. Fått utviklet sanser og intuisjon og forståelse for et fantastisk verktøy dette er for å leve i kjærlighet. Ser ting annerledes og med nye øyne. Ved å åpne opp for kjærligheten og høyere bevissthetsnivå, endrer mye seg.

Spørsmål & Svar

Hvordan kan jeg delta

Ved påmelding får du umiddelbart tilgang til kursportalen og alle modulene. Du har tilgang til kurset i et helt år.

Hvor mye tid krever dette kurset?

Om du bruker 1,5 time i uken, vil du få optimalt utbytte. Du kan også velge å gjøre øvelsene flere ganger om du vil gå dypere. Du har tilgang i et helt år så du kan se når det passer deg.

Må jeg ha noen forkunnskaper?

Nei, du trenger ikke å ha noen forkunnskaper. Iisa lærer deg alt fra bunnen av. 

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang til kurset med alle moduler, øvelser og Kjærlighetsboken i et helt år. Dette gir deg muligheten til å ta kurset i ditt eget tempo.

Hva om jeg ikke er fornøyd?

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kurset, kan du kansellere din bestilling innen 14 dager etter kjøp. Send oss da en e-post til team@wfn.no. Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra bank gebyr, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager til ovennevnte e-post adresse.

Se forøvrig Vilkår og Betingelser som du finner her.

Jannecke

Janneckes anbefaling

Sommeren 2021 møtte jeg Iisa for første gang. En felles bekjent hadde sagt til meg, at hun måtte jeg bare møte, for denne damen var noe helt spesielt. 
Det viste seg at Iisa hadde "fått meg inn på radaren" allerede i 2012, og tok kontakt, uten at jeg hadde sett meldingen på messenger. Da jeg fant fram meldingen 9 år senere sittende i sofaen til Iisa, fikk jeg frysninger gjennom hele kroppen. Jeg kjente at dette var et møte som bare skulle finne sted. 

Senere har vi samarbeidet ved flere anledninger. Hun er blant annet en av våre mest populære masterclass-lærere i Wisdom From North Medlemskap, der hun underviser i klassen "Transformer livet ditt med kjærlighet". Denne klassen alene hjalp meg å manifestere min drømmeleilighet i julen på Fornebu. 

Jeg kan bare si; hennes teknikker virker!

Det er en stor glede for oss å presentere et nå lengre nettkurs med Iisa som er en forlengelse av hennes masterklasse. Dette er for deg som virkelig vil ta ditt liv til nye høyder. 

Velkommen på kurs!

Jannecke Øinæs
- skaper av Wisdom From North

>