Gratis webinar med Marit Reitan, grunnlegger av Agape Instituttet

Marit Reitan Kom deg videre webinar

Kom deg videre

3 nøkler til å finne veien!

nøkkel i hjertet

Webinar med Marit Reitan, i samtale med Jannecke Øinæs. 

Er dette deg?

  • Kjenner du igjen "styggen på ryggen"- den  indre kritikeren som til stadighet snakker deg ned,
    som igjen gjør at du føler du står fast og ikke kommer deg videre?
  • Kanskje du ønsker deg kjæreste, men kommer deg ikke på date. Eller kanskje du føler du lever det samme dagene om og om igjen, og drømmene blir bare med drømmene?
  • Lengter du etter å komme på plass i deg selv og ta handling? 

Du er ikke alene!

Mange av oss repeterer de samme mønstrene igjen og igjen, ubevisst eller bevisst og føler at vi må "jobbe hardt" for å skape det vi ønsker oss.

Dette er ikke sant..
 
Er du klar for det neste steget i livet ditt?

Kom deg videre webinar med Marit Reitan

 3 nøkler til å finne veien videre

nøkkel i hjertet

Den første nøkkelen er aksept.
Du vil oppdage verdien i aksept og hvordan det å akseptere øyeblikket og tilstanden du er i, kan forløse det du står i. Marit vil også lede deg gjennom en øvelse der du kan lande i det som er akkurat nå. 

nøkkel i hjertet

Den andre nøkkelen er intensjon.
Om vi ikke vet hvor vi skal, trenger vi å finne vårt "Hvorfor"- ditt "WHY".
Oppdag ditt "WHY" i øvelsen Marit guider deg gjennom. 

nøkkel i hjertet

Den tredje nøkkelen bygger på de to andre nøklene. Nå er vi klare for å endelig være på vei. Vær med Marit i å høyne din vibrasjon, åpne opp for leken og finne godfølelsen.

Marit er kjent for å lære andre lese seg selv gjennom det tredje øyet.
I dette webinaret vil Marit guide deg gjennom tre øvelser der du gjennom ditt tredje øyet får svar rett fra din egen sjel.
Webinaret varer ca 1,5 time, og sett av gjerne litt god tid og ta pauser underveis for å integrere det du opplever.  

Om Marit Reitan

Marit startet Agape Instituttet i 2005 der hun er hovedlærer. Her tilbyr hun skoleundervisning, og arrangerer også temakurs der elevene lærer å lese seg selv og andre.

Marit sin intensjon er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss. De svarene vi er klare for kan vi hente frem og dra nytte av. Vi kan utvide vår forståelse og se hvor unike og kloke vi alle sammen er i vårt indre, uansett hvilke tanker eller følelser vi måtte ha om oss selv.

Marit mener evnen til å lese seg selv og andre er en sans vi alle er født med, og at den kan trenes i likhet med alle våre andre sanser. Hun har lest over 7000 tusen mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 18 år.


Marit Reitan

Hilsen fra Jannecke

Tilbake i 2017 mottok jeg flere henvendelser fra folk som fulgte mine intervjuer om å ta kontakt med Marit Reitan som drev "Agape Instituttet" i Oslo. Jeg forstod at dette var noe jeg måtte handle på, og jeg har ikke angret siden. Marit skulle vise seg å ha en stor innvirkning på mitt liv. 

På mange måter var Marit spiren til at Wisdom From North har vokst seg til å bli det det er i dag- en plattform med et medlemskap med godt over 300 medlemmer og online kurs med dyktige lærere. 

Og hva gjør vi? Wisdom From North er den nordiske portal for personlig vekst og spirituell utvikling. Her tilbyr vi inspirerende videointervjuer med høyt respekterte lærere, et online medlemskap, norske og engelske online kurs og live-arrangementer. Over 60 000 mennesker følger Wisdom From North sine to YouTube-kanaler, som har nådd over 6 millioner visninger.

Jannecke Øinæs Wisdom From North
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>