Wisdom From North

Skap fredelige familiebånd fra hjertet

Hvordan åpne opp for en nærere og dypere relasjon til dig selv og barn du har kjært slik at du kan skape sterke familiebånd for livet.

Strever du med...

  • familie-felleskapet, eller mangel på sådan
  • å skape ro rundt dine barn
  • å håndtere utfordrende familierelasjoner
  • å elske deg selv
  • få nærhet til barna dine og barn du har kjært

Savner du..

  • ...en å elske
  • å lett kunne sovne
  • å kunne hjelpe barna lettere sovne
  • å kunne hjelpe barn som strever
  • å kunne bryte de mønstre du ser går i arv til dine egen barn eller barn du har kjært
Dalai Lama har sagt: "Hvis alle 8-åringer lærer å meditere, så kunne vi ha utryddet all vold i verden i løpet av en generasjon".


"For å lære barn å meditere, så må voksne gå foran. Det samme gjelder for selvkjærlighet og selvverd. Når vi åpner hjertet, blir alt lettere og vi kan bygge mye bedre fellesskap.

Vi må gjenskape følelsen av å sitte tett sammen rundt et bål, og kjenne at vi hører sammen under stjernene.

Familiemeditasjon er veien fremover. Min lidenskap kommer fra mine erfaringer med egne barn og hjertemeditasjon. Og fra erfaringer som hundrevis av foreldre har fortalt opp gjennom årene.

Å lære disse enkle grepene, er livsforandrende for mange. Slik det også var for meg, da jeg ble kjent med energienes verden.

Et godt sted å begynne er hjerteenergien, for alle kjenner kjærligheten og alle forstår det å elske.

Når vi av mange årsaker lar våre lys dimme, kan vi lett føle oss ensomme. Det synes jeg er leit i en verden som er så vakker og vidunderlig. Det er som å være på et tivoli uten strøm. Du er mørk, uten krefter, uten musikk, glede, lys. Ingen kan se deg og springer forbi mot andre karuseller. Alle har det gøy, mens lyset ditt er slukket.

Når du tar kontakt med hjertet ditt, så finner du strømkilden din. Og slik kan vi finne deg og elske deg. Evnen til å elske seg selv, kan du gi videre til ditt barn uansett alder. For det er aldri for sent å lære å elske seg selv. Når ditt barn pakker opp denne gaven, blir det en gave for livet. Alt er lettere, når vi har kjærligheten med oss i livet. 

Når du setter strøm på din indre livsenergi, blir du mer magnetisk og vil kunne tiltrekke mer av det du drømmer om. 

Det fredelige foreldreskapet gjør at barna er i balanse. Videre vil barna igjen gjøre en stor forskjell for den omverden de møter. Når du gir dem meditasjon med på reisen, er du med til at skape verdensfred".

Moder Teresa har sagt: “hvis du virkelig vil gjøre en forskjell for verden, så gå hjem og elsk dine barn.

- Gitte Winter Graugaard

Gi deg selv:

01

Hjertelys

Lær hvordan du kan åpne opp for hjertelyset og få bedre trivsel og bedre søvn. Lær hvordan du kan dele hjertelyset ditt med andre og motta andres hjertelys.

02

Håndtere verden

Lær hvordan du kan håndtere tap og savn, og hvordan du kan møte verden fra et åpent hjerte.

03

Gi barnet

Lær barnet ditt eller barn du har kjært å åpne opp for sitt hjertelys og gi dem den livsgaven det er å lære elske seg selv og holde fast i lyset gjennom livet.

Skap fredelige familiebånd fra hjertet

Vi lever mer fra hodet enn hjertet

Derfor ser vi i dag så mye stress og depresjon. Hvis det var meningen at hjernen skulle være dominerende, så hadde vi ikke hatt en så stor kropp og et så sterkt hjerte. Tiden er inne for å forene hjerne, hjerte og kropp, og leve mye mer holistisk og i balanse. Visste du at det går flere signaler fra hjertet til hjernen enn omvendt?

Vi er alle født som lys og kjærlighet

Barn fødes som lys og kjærlighet. Men dette kan de lett glemme hvis de er omgitt av voksne som har glemt at de også en gang var barn som kom som lys og kjærlighet. Vi må lære å elske oss selv, så vi kan lære våre barn denne kunsten, som muligvis er den viktigste i livet. 

Gitte Winter Graugaard

Forfatter

Gitte Winter Graugaard er en vellykket dansk forfatter av flere bøker med barnemeditasjoner. Hun bor i Danmark med familien, og underviser i workshops om meditasjon for barn og voksne.

Hva andre sier om Gitte

Maria Lund Nielsen

Gitte er et utroligt og yderst professionelt menneske, som drager alle i hendes selvskab med ind i en fantastisk verden fyldt med lys og selvkærlighed!

Tidligere kursdeltager

Gitte er super dygtig, en god formidler og har givet anliggende til en masse gode snakke derhjemme. Vi har som familie taget mange ting med videre og fået gode værktøjer til at styrke fællesskabet derhjemme. Kan derfor kun anbefale dette forløb.

Forelder

Hennes undervisning har generert mange gode samtaler hjemme om det å være forelder. Som familie har vi tatt mange ting videre og har fått fantastiske verktøy for å styrke fellesskapsfølelsen hjemme.

Når du styrker ditt hjertelys, ser ditt barn på deg og blir inspirert. Du er ditt barns rollemodell og elsker du livet, er det stor sannsynlighet for at ditt barn også vil elske livet.
Modul 1 - 

Lær å fylle hjertet ditt med kjærlighet og åpne opp for livet.

Når vi finner porten til hjertene våre, så finner vi også porten til drømmeland. Vi snakker om hvordan søvn og hjertekontakt henger sammen, og hvordan vi med heartfulness lett kan hjelpe oss selv og våre barn til drømmeland.

Modul 2 - 

Lær å bygge sterke relasjoner med sjelemøter med de du elsker.

Jeg tror at vi, som foreldre, elsker barna våre like mye som generasjoner før oss elsket sine. Det er ikke kjærlighet det er mangel på, men tid til samvær.

Modul 3 - 
Lær å håndtere savn og knytte deg til de du elsker, men som du ikke kan være sammen med.

Vi snakker om savn og lengsel. Og hvordan du med «Den lille sky» fra boken kan hjelpe barn som savner, med å kjenne at kjærligheten fortsatt er der. Selv om vi ikke kan være sammen.

Modul 4 - 
Åpne hjerte ditt og møt verden med kjærlighet - vær med å skape verdensfred.

Hva med de utfordrende relasjonene? Hva skal vi gjøre med dem?
Vi snakker om hvordan vi med heartfulness kan lære å tilgi.

Bonus

Få Gittes bok "Barnemeditasjoner - I mitt hjerte" som nedlastbar fil som BONUS når du nå blir med på kurset. Boken er i dag oversatt til fire språk. Du vil kunne laste den ned på dansk og norsk.

Dette får du umiddelbart

Gled deg til fire, varme moduler der vi sammen styrker hjertelyset og kjærligheten.

4 moduler

online kurs med Gitte Winter Graugaard

Fire moduler der du vil lære om selvkjærlighet og åpne for mer kjærlighet i familien samt å håndtere sorg og savn. Og ikke minst; hvordan skape god søvn både for deg og barna. Modulene er opptak fra LIVE sesjoner.

Meditasjon

meditasjoner med Gitte

Gitte vil veilede deg gjennom åtte meditasjoner. Du vil blant annet få en kraftfull meditasjon hvor du får mulighet til å møte en du elsker og som du ønsker å gi en energiklem.

Tilbakemelding fra kursdeltagere

Pamela Seim

Kurset har vært en fin reise som tok meg til mitt indre hjerte. Det å kunne kjenne hjerte og hva det gjør med deg er en herlig opplevelse. Veldig mange fine meditasjon er jeg veldig fornøyd med kurset som gikk over 4 ganger med Gitte. Gitte var en god forteller. Hun forklarte ting på en veldig god måte. Tusen takk Gitte

Vidunderligt kursus som åbner op for hjerteenergien i dit familie og arbejdsliv. Derved øges livsglæden og livskvaliteten markant. Varm anbefaling fra mig til dig.

Katja Halladin Rauh

Anbefaler kurset til Gitte: Skap fredelig familebånd fra hjertet

Jan Gulliksen

Hanne Mette Kongsvik

Gjør deg selv og de rundt deg en kjempetjeneste å ta dette kurset. Du vil ikke angre! Hvis du er en av de som har sittet i timevis på meditasjonsputa og slitt med å være til stede i nået så er dette så mye enklere. Du vil tenke sånn: Ahhh, det er så enkelt og så bra! Jeg tror du vil bli frelst og tenke som meg at alle burde kjenne til dette.

Gjennom disse fire ukene med Gitte, har jeg fått en sterkere kontakt med hjertet mitt. Jeg lytter mer til "hjertestemmen". Det gjør at jeg har blitt mer raus i forhold til meg selv - og også til de nærmeste rundt meg. Verden trenger flere med god hjertekontakt - og jeg kan virkelig anbefale dette kurset!

Stina Njaastad

Skap fredelige familiebånd fra hjertet

Når vi får et bedre forhold til oss selv, vil vi ikke ha bruk for andre mennesker til å fylle oss opp med god energi og kjærlighet. Vi blir selvforsynt og finner dermed et viktig verktøy i livet.


- Gitte Winter Graugaard

Delbetaling

Betal over 2 måneder. Totalt: 2.780,-

 

NOK 1.350,- /over 2 mnd

Er du medlem i Wisdom From North medlemskap?
Hvis ja, sjekk "Members Benefits" inne i medlemskapet for egen rabattkode.

Har du en rabattkode? Bruk koden på "handlekurv" eller "kasse" siden etter å ha klikket på kjøpsknappen over.
Lim inn koden der det står; Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din? 

Etter at kjøpet ditt er behandlet, vil du få tilsendt en bekreftelses på e-post med ditt brukernavn.
Du logger da inn til kursportalen med passordet du opprettet da du kjøpte.

hva andre sier om gitte

Malin Hedlund

Jeg elsker dette viktige budskapet, og Gitte bringer det vakkert frem!

Anonym

Gitte snakker med glitrende øyne og mye kjærlighet.

Anonym

En vakker påminnelse om at vår tilstedeværelse og oppmerksomhet er avgjørende for barna våre.  Jeg elsker bøkene hennes. De er en så vakker måte å lære barn om oppmerksomhet og gir oss alle muligheten til å huske at vi har tilgang til kjærlighet.

FAQ.

Hvordan deltar jeg

Kurset har fire moduler. Så fort du har meldt deg inn, vil du ha tilgang til hele kurset. Modulene ble første gang gjennomført LIVE så kurset er i dag opptak fra disse sendingene.

Hvor mye tid krever dette kurset?

Det er helt opp til deg hvor mye tid du vil bruke på kurset. Du får tilgang til hele kurset så snart du melder deg inn. Vi anbefaler dog å ta én modul pr uke for å integrere læringen.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang til kurset med alle moduler og meditasjoner i ett helt år. Dette gir deg muligheten til å ta kurset i ditt eget tempo.

Er dette på norsk eller dansk?

Gitte snakker dansk mens alt av tekst-materiell vil være på norsk. Hennes nedlastbare BONUS bok kan du laste ned på enten dansk eller norsk.

Janneckes anbefaling

Jannecke Oinaes

Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Gitte i flere anledninger de siste årene. Gjennom intervjuer har jeg lært Gitte å kjenne, og i Wisdom From North Medlemskap har hun en vakker klasse om hvordan å bruke de fire elementene; jord, ild, vann og luft som verktøy til å manifestere sine drømmer.

Det har aldri vært tvil om at Gitte har mye verdifullt å dele og besitter en stor kompetanse.

I dette kurset får vi i Wisdom From North anledning til å fokusere på fellesskapet i familien. Som tante er jeg selv opptatt av å bygge nære relasjoner til mine tantebarn og bidra på best mulig måte til at de vokser opp med en sterk hjertekontakt og god selvfølelse. Og det begynner med meg og deg!

Det er derfor en stor glede for oss å tilby dette kurset med en slik erfaren mentor og livscoach som Gitte er.

Jeg kan anbefale kurset på det varmeste om du ønsker å skape livslange familiebånd i en hektisk hverdag.

Jannecke Øinæs - Grunnlegger av Wisdom From North AS

100% fornøyd-garanti.

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kurset, kan du kansellere din bestilling innen 14 dager etter kjøp. Send oss da en e-post til team@wfn.no Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra stripe/Vipps-gebyret, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager til ovennevnte e-post adresse.

100%

garanti

>