logo

Nettkurs med Camillo Løken

3 trinn til et bedre liv

3 trinn til et bedre liv -fra motgang til medgang

Lær livets spilleregler slik at du kan spille på lag med de universelle lovene

Snu håpløshet og frustrasjon til letthet og høynet frekvens

-fra motgang til medgang!

Kurs på nett med Camillo Løken

Kanskje kjenner du på en håpløshet og oppgitthet over at de tiltakene du har gjort til nå, ikke har virket? En frustrasjon over at du ikke helt forstår hvorfor ting skjer med deg og du tenker kanskje; "Hvorfor skjer dette alltid meg?" 
Kan du kjenne deg igjen i opplevelsen av å ofte ha uflaks?

Også livet har sine spilleregler, og når du lærer deg disse, er du i mye bedre stand til å mestre livet og spille på et høyere nivå.

Camillo Loken

Er dette deg?

 • Det føles som at livet er mot deg, ikke med deg...
 • Livet føles vanskelig - som å gå i konstant motbakke
 • Det er som at livet har stagnert litt, som å stå på stedet hvil
 • Det du har forsøkt å endre på, har ikke gjort ting bedre 
 • Du opplever at du er en person som rett og slett ofte har uflaks
 • Du ønsker deg en endring

Alle spill du noen gang har spilt har regler for hvordan du skal spille og vinne spillet. På samme måte har vårt fysiske liv sine egne regler, som for eksempel tyngdeloven som vi alle kjenner.

Men det ikke alle vet, er at vår fysiske verden stammer fra en ikke-fysisk verden som består av energi, frekvens og vibrasjon, og at også denne ikke-fysiske verden er basert på visse regler og lover.

Livet har altså visse “spilleregler”. Disse spillereglene kalles de universelle eller åndelige lovene og er en del av et selvorganiserende univers som har en direkte innflytelse på deg i den fysiske verden!

Gjennom kurset med Camillo Løken vil du lære hvordan dette henger sammen 
slik at du kan bli en bevisst medskaper av din egen virkelighet!

Kvinne på balkong

Alt har en årsak og en virkning. Det mange kaller "flaks, uflaks og tilfeldigheter" kan spores tilbake til dine tanker, følelser, energi, frekvens og vibrasjon. Med andre ord, du er med på å påvirke din egen flaks eller uflaks og du er med på å påvirke om såkalte tilfeldigheter (eller synkronisiteter) vil dukke opp i ditt liv.

Problemet er at de fleste av oss påvirker livene våre ubevisst og dermed skaper vi mye mer motgang (og uflaks) enn vi behøver.

Det er dette vi skal dypdykke ned i sammen! Å bevisst skape vår egen skjebne- en skjebne vi faktisk ønsker å leve! 

Som Camillo forteller:
"Før syntes jeg alltid livet var trått. Jeg slet, jeg jobbet hardt for å oppnå resultater og jeg følte alltid at jeg var uheldig og hadde mye uflaks. Det var ikke før jeg oppdaget og begynte å leve etter livets spilleregler, at jeg begynte å få flyt i livet mitt."

Nå vil Camillo lære deg det samme!

Tidligere kursdeltagere gav kurset 5 av 5 stjerner!

Fra motgang til medgang

Lær hvordan dine tanker og følelser kommuniserer med feltet, eteren og universet rundt deg, og hva du trenger å endre for å skape mer av det du ønsker.  

Bli i stand til å utvikle og høyne ditt nivå av bevissthet! Dette bidrar til at livet ditt begynner å flyte mer og mer. Slit, fortvilelse og motgang svinner hen.

Lær tre transformatoriske øvelser som hjelper deg å omprogrammere sinnet ditt og underbevisstheten din for suksess. I tillegg vil du kunne heve din frekvens og vibrasjon, slik at du kan lettere manifestere det du ønsker.

Hvorfor vi trenger å vite om
koblingen mellom den fysiske og ikke-fysiske verden

Kurset er basert på Camillo Løkens studier gjennom 17 år på koblingen mellom den ikke-fysiske verden av energi, frekvens og vibrasjon og den fysiske verden av materie. 

Camillo sin innsikt og kunnskap har ikke bare endret hans eget liv i positiv retning. Det har også endret livet til tusenvis av mennesker. 

Når du følger instruksene i dette kurset vil du kunne begynne å leve i harmoni med “reglene til livets spill” noe som bidrar til at du mer og mer kan begynne å forme din egen virkelighet.  

6 uker med læring som skaper endring

Kurset består av 6 moduler. Hver modul inneholder en eller flere videoleksjoner med Camillo der han underviser i tema for modulen.

Du får umiddelbar tilgang til kurset og kan se modulene akkurat når det passer deg. 

Du har tilgang til kurset i ett helt år, og kan ta kurset i ditt eget tempo.  

3 steg til et bedre liv - kurs med Camillo Løken

Øvelser til hvert trinn

Kursets 6 moduler tar for seg 3 trinn til et bedre liv.
Hvert trinn har sin egen øvelse som består av:

 • 30 dagers-øvelsen som vil omprogrammere deg for suksess 
 • En effektiv visualiseringsøvelse som vil kunne endre din underbevissthet og skape det du øsnker
 • 60-90 sekunders øvelsen for indre ro og harmoni

Disse øvelsene vil sammen hjelpe deg å omprogrammere sinnet ditt, balansere systemet, høyne din frekvens og hjelpe deg manifestere det du ønsker å skape mer av. 

Øvelser til kurset

Det du gir av deg selv fra ditt hjerte - om det er penger, tid eller en hjelpende hånd - vil skape sterke ringvirkninger i Universets hav som gjør at det positive kommer tilbake til deg i enda større omfang.
- Camillo Løken

3 trinn for å leve i harmoni med reglene til "livets spill”  

Trinn 1

modul 1

Modul 1 - Åpent sinn

I denne modulen vil du oppdage viktigheten av å ha et åpent sinn, for å kunne skape nye resultater i livet ditt. 

For hvor åpen er du egentlig?

Kanskje går du rundt med en større skepsis enn du tror? Dette kan direkte hindre deg i din egen utvikling og det kan bidra til at livet ditt vil stagnere. Et åpent sinn skaper muligheter og fremdrift, og intensjonen i modulen er å trene oss på å åpne sinnet.

I denne modulen starter vi også med den kraftfulle 30-dagers øvelsen der vi omprogrammerer underbevisstheten vår for å skape det vi ønsker. 

modul2

Modul 2 - Intensjon

Denne modulen vil vise deg hvor viktig det er å sette en klar intensjon for å nå de målene du setter deg. Modulen vil vise deg banebrytende forskning på nettopp dette med intensjon som viser at en sterk bestemthet faktisk påvirker fysisk virkelighet.

Du vil også koble deg mer på hva du ønsker å oppnå både i kurset og i livet ditt.

Til denne modulen tilhører 30 dagers-øvelsen i modul 1 som du nå er godt i gang med. 

Trinn 2

modul3

Modul 3 - Vår virkelighet

I modul 3 vil Camillo vise deg at vår fysiske virkelighet stammer ut fra den ikke-fysiske verden. Du kan se på det som to sider av samme mynt.

Samtidig er vi opplært til å kun se den ene - den fysiske verden.
Alt vi skaper starter med den ikke-fysiske verden av energi, frekvens og vibrasjon.
Denne kunnskapen er viktig å ha, når vi ønsker å endre våre liv og skape de resultatene vi ønsker. 

I denne modulen lærer du å visualisere det du drømmer om. Denne øvelsen gjør du nå i tillegg til 30 dagers-øvelsen som du allerede er i gang med, for å styrke din manifestering.   

modul4

Modul 4 - Menneskets plass i vår virkelighet

I denne modulen ser vi på hvordan vi mennesker er skrudd sammen og hvordan vi er mer enn bare kjøtt og blod. Vi er energivesener som lever i et hav av energi. Modulen vil vise deg hvordan du er ment å navigere i dette havet for å nå dine mål.

modul 5

Modul 5 - Bevissthet - limet som holder alt sammen

I modul 5 vil Camillo vise deg at hvordan alt i hele universet er gjennomsyret av bevissthet. Du vil se hvordan anerkjente forskere snakker om hvordan “bevissthet var her først” og hvordan “bevissthet er alt som er”. Modulen vil vise deg hvordan du kan heve ditt nivå av bevissthet slik at livet ditt begynner å flyte mer og mer.

Trinn 3

modul 6

Modul 6 - Gi slipp & ha tillit

Dette er kanskje den viktigste av alle de 6 modulene. Her vil du lære om hvor viktig det er å klare å gi slipp på kontroll og ha tillit til at det du “sender ut” i form av tanker og følelser “kommer tilbake”. Du høster det du sår.

Til denne modulen tilhører hjerteøvelsen for indre ro og harmoni som vil hjelpe deg bruke kraften i ditt hjerte til å balansere tanker og følelser slik at du raskere kan oppnå mental klarhet og føle deg bedre og mer harmonisk. 

Alt er mulig om du tror det er mulig
- Camillo Løken

Tilbakemelding fra kursdeltagere

Tusen tusen takk for et helt fantastisk kurs med Camillo!!! Digger digger digger det! Herregud for en god energi!

- Mona Grenne

Fantastisk kurs, entusiastisk kursholder, kurset gir dyp innsikt i hvordan du skaper og påvirker ditt eget liv, bevisst og ubevisst.

-Deltager

Kurset har vert en lærerik reise for meg med mange aha opplevelser. Har fått mange nye vinklinger som har gitt meg nye svar, svar som er en selvfølgelighet etter at jeg har lært svaret å kjenne. Dette har til sammen gitt meg en helt ny forståelse på mange områder. Det beste kurset jeg har tatt innenfor spirituell lære.

- Rune Festervoll

Jeg ble så glad av dette kurset og lærdommen om hvordan tankene,  følelsene påvirker oss på alle måter! Jeg visste mye fra før, men her ble det satt i konkret system så det ble lettere å vite hvordan man håndtere det og kan kjapt avsløre hva som drar en ned. Rett og slett et veldig nyttig kurs med dyktige lærere.

- Hanne R. L. Haugen

Hei, tusen takk for en spennende reise med dere. Jeg er så takknemlig og glad for at jeg ble med! Med hjelp av dette kurset ble jeg pushet i gang med å skrive bok og lage meg en ny plattform.

- Hedvig

Dette var en «motkultur» til vårt materialistiske og individualistiske samfunn. Så godt å høre at vi alle er en viktig «brikke» i universet, at vi aldri er alene og at vi er medskapere i en uendelig stor verden av kjærlighet, energi, frekvenser og vibrasjoner. Dette gir meg en følelse av sammenheng og mening. Det gjør alt enda enda mer verdifullt. Jeg er svært takknemlig for å ha fått være med på dette.

- Bjørg Kristin

Da jeg gjorde meg kjent med kursopplegget, var det noe der som traff meg rett i hjertet. Fra første kursdag var jeg flink å fulgte opp oppgavene og etter få dager kom det endringer til meg helt av seg selv, til min største forbauselse. Dette ble selvfølgelig veldig motiverende for de neste ukene i kurset. Nå når kurset er over, fortsetter jeg å gjøre oppgavene og har så langt ikke glemt å si setningene en eneste dag, og nye endringer kommer til. Jeg erfarer med andre ord at jeg er på vei frem mot målet/drømmen min. Jeg repeterer foredraga og ser tilbake på det som ble gjennomgått av dere med jevne mellomrom og bruker den tida jeg trenger fremover. Tusen takk til dere begge for ett flott kurs.  
- Aud Sigrunn

3 steg til et bedre liv med Camillo Løken

Gjennom kurset vil du blant annet lære..

 • om kraften som bor i dine tanker og følelser og hvordan du kan bruke dette bevisst
 • å bli kjent med livets “spilleregler” og leve mer i samhørighet med disse
 • å bli en bevisst medskaper av din egen virkelighet
 • å skape mer indre ro og harmoni i deg selv
Delbetaling

NOK

2350

/2 mnd inkl mva

Delbetaling over 2 mnd. Totalt 4.700,-

 • 6 moduler med Camillo
 • Nedlastbare dokumenter med øvelsene til hvert trinn
 • Tilgang i et helt år

Eventuelle bonuser vil bli gjort tilgjengelig for deg 14 dager inn i kurset.

Etter at kjøpet ditt er behandlet, vil du få tilsendt en bekreftelses på e-post med ditt brukernavn. Du logger da inn til kursportalen med passordet du opprettet da du kjøpte. Så enkelt som det.

Er du medlem i Wisdom From North medlemskap?
Hvis ja, sjekk "Members Benefits" inne i medlemskapsportalen for egen rabattkode. Som medlem kan du få 25% rabatt på dette kurset!

Har du en rabattkode? Bruk koden på checkout-siden etter å ha klikket på en av kjøpsknappen over.
Lim inn koden der det står; 
Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din

Hva andre har sagt om Camillos tidligere kurs

 Jeg merker selv jeg har mye igjen for å ha lest alle bøkene Camillo har skrevet. Man får en dypere forklaring av det som står i bøkene i dette kurset. Det at Camillo har drevet med dette i 15 år er virkelig noe man kan merke på hvor grundig og godt dette kurset er satt sammen.

Kurset er meget inspirerende og det er en glede å høre på Camillo og hvor lidenskapelig opptatt han er av det han jobber med. 

Takk for et utrolig bra kurs:)

Du treffer alle, og jeg håper virkelig at du kan nå så mange som mulig der ute. Det er dette vi burde lære på skolen og som ung. Tusen takk.

Takk for et flott kurs. Det ga meg ett enda større perspektiv på livet. Dine kurs er noe av det beste jeg har opplevd. Det er mye jeg selv har visst om i flere år, men det er først etter jeg har lest dine bøker og tatt dine kurs at jeg har fått den sanne visshet. Det er som en blomst har skutt ut fra en knopp, som har vært i jorden en stund. Mitt ønske for deg er at mange andre også får oppleve dine kurs.

Dette kurset har gitt meg en dypere forståelse på hvordan alt henger sammen i universet. Du er engasjert og underviser på en enkel og forståelig måte, og da er det lett å følge med. Jeg setter stor pris på og er genuin takknemlig for at jeg fant dette kurset. Dette er med på å utvide min bevissthet og er med på å nærme min indre sannhet og livsmisjon. Takk for et berikende og fantastisk bra kurs!

Hei Camillo, jeg takker deg for at du har skapt dette kurset. For meg oppfattes det som et lynnedslag i mitt liv. Fra nå av blir det før og etter kurset. Det blir en del av resten av dette livet. 

Om Camillo LØken

Camillo Løken er forfatter, kurs og foredragsholder innenfor temaer som berører kropp, sinn og sjel.

Han har produsert og utgitt flere nettkurs, bøker, podkast, og holdt hundrevis av kurs og foredrag.

Jannecke Øinæs har ved flere anledninger intervjuet Camillo, og i medlemskapet er han en av masterklasse-lærerne. 

Camillo Loken

Om Wisdom From North

Jeg har hatt gleden av å kjenne Camillo helt tilbake fra 2014 da jeg første gang intervjuet han. Jeg husker jeg ble helt “blown away” av hans entusiasme, kunnskap og vitebegjær. Jeg forlot han mer inspirert enn noen gang og ikke minst med en følelse av awe! Camillo hadde åpnet mine øyne ennå mer for hvor fantastisk dette universet er!

De senere årene har vi samarbeidet gjennom flere intervjuer. Han har også laget en egen masterclass i Wisdom from North medlemskap.

Camillo har en egen evne til formidle i utgangspunktet meget komplekst materiale på en måte som gjør det enkelt å forstå. Han bruker ofte metaforer og analogier (som han mottar i naturen) som gjør åndelige konsepter relevant til våre hverdagsliv. Hans mot til å forlate en trygg og “status” lignende stilling i et legemiddelfirma, til å gå over til “det alternative” vitner også om hans dype dedikasjon til å skape broen mellom ånd og vitenskap og formidle denne kunnskapen til verden. Vi er meget stolte over å kunne tilby dette unike kurset med Camillo.

Kurset er skapt i samarbeid med Wisdom From North.

Jannecke Øinæs Wisdom From North

Om du lurer på noe av dette:

Hvordan får jeg tilgang til kurset?

Ved påmelding får du umiddelbart tilgang til kursportalen. Du har tilgang til kurset i et helt år.

Må jeg sette av tid og dato ?

Du kan se modulene akkurat når det passer deg og har tilgang i et helt år.

 

Hva om jeg ikke er fornøyd?

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kurset, kan du kansellere din bestilling innen 14 dager etter kjøp. Send oss da en e-post til team@wfn.no Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra bank gebyr, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager til ovennevnte e-post adresse.

Se forøvrig Vilkår og Betingelser som du finner her.

>