Gjenoppdag din feminine kraft

3 tips til å aktivere din naturlige intuisjon

Gjenoppdag din feminine kraft

3 tips til å aktivere din naturlige intuisjon

Er du også trøtt av å bære verden på skuldrene dine? Føler du deg ofte overveldet av livets krav og lengter etter en pause?

Det er på tide å ta et øyeblikk for deg selv. Gi deg selv gaven av tid og rom til å blomstre, til å utforske din sanne femininitet, og til å fornye deg selv.

Fay Skandsen

Våg å være deg!

  • Lær hvordan du tar deg selv på alvor, slik at dine omgivelser også vil ta deg mer seriøst.
  • Oppdag hvordan du kan uttrykke din femininitet. 
  • Vekk din indre, kvinnelige intuisjon.

Bli med på dette inspirerende webinaret og oppdag en ny versjon av deg selv som kvinne!

Kvinner sammen
  • Er du en av dem som ofte kritiserer deg selv, gir bort din tid og stemme, og føler at det nesten ikke er noe igjen av deg?
  • Føler du på et underliggende press om å passe inn, selv som voksen, og at du føler du har mistet noe av deg selv på veien?
  • Kan du kjenne deg litt urolig eller nedstemt til tross for at du er en bevisst, engasjert og omsorgsfull person som har jobbet med deg selv i mange år?

Slipp masken, senk skuldrene og la Fay Skandsen i dette webinaret hjelpe deg med å gjenoppdage din egen kraft. La oss sammen utforske veier til å hente frem den indre roen, den naturlige femininiteten og den styrken du har inni deg.

Av Fay vil du lære tre tips til å aktivere din naturlige, kvinnelige intuisjon. Du vil oppdage at du er fantastisk (ja, det er du!), og du vil øke motet ditt for å leve mer i din feminine kraft.

Det er på tide å realisere drømmen din!

For å gjøre dette, må du våge å være mer autentisk. Du må våge å forfølge dine lengsler og drømmer, og bryte ut av negative tankemønstre.

I webinaret vil du lære å styrke deg selv med positivitet og glede, og gjenoppdage din feminine kraft.

Velkommen til et sprakende webinar der du oppdager den strålende kvinnen du er ment å være! 
Det er på tide å skinne og leve i din fulle kraft!

Få med deg dette

Viktig webinar om kvinnekraft

La deg inspirere av:

Fay Skandsen

Tiden er inne for å gjenoppdage din feminine kraft

Hvis vi ser på hva som mangler i livene våre og i verden rundt oss, kan vi se at det vi mest ønsker - som kjærlighet, intimitet, tilknytning, tilhørighet, kreativitet, selvuttrykk, livsglede, mening, formål, bidrag og en lysere fremtid for kommende generasjoner - ikke kan skapes med et kraftsystem basert på kontroll, analyse og logisk, lineær tenkning. Heller ikke kan de utføres med en strategisk plan. For å skape de tingene vi mest ønsker oss - for å skape et rikt ytre liv som ikke krever at vi mister forbindelsen til vår indre kjerne - må vi dyrke et nytt kraftsystem, en Feminin Kraft.

1. Aktiver din indre intuisjon

Gjør deg enda mer kjent med hvordan du kan aktivere din medfødte kvinnelige intuisjon, en uvurderlig kilde til visdom som alltid har vært inni deg.

2. hva holder deg tilbake?

Oppdag hva det er som holder deg tilbake fra å være den autentiske, kraftfulle, strålende kvinnen du er ment å være.

3. Skjønnhet, i enhver alder

Se og verdsett din skjønnhet gjennom alle livets stadier. Lær å omfavne dine feminine kvaliteter.

Få umiddelbar tilgang til webinaret her, helt gratis!

Hva andre sier om Fay

"

Nå er jeg stolt av meg selv

Det er helt utrolig! Etter at jeg møtte Fay, har jeg virkelig klart å skape en positiv og varig forandring i mitt liv.

Nå er jeg stolt av meg selv om min kvinnelighet og alt jeg ER.

-Ingvild-

"

Lært å verdsette meg selv

Hos Fay har jeg lært å verdsette meg selv på en annen måte enn tidligere. Jeg tåler bedre mine negative sider, ser de mer som et utviklingspotensiale.

-Kirsten-

"

Føler meg mer hel som kvinne

Jeg liker den tryggheten du har. Du er inspirerende og har en smittende energi. Og du deler mye interessant kunnskap om det å være kvinne. Jeg føler meg mer sexy og hel som kvinne.

-Anne Britt-

Hvem er Fay Skandsen

Fay er en inspirator og empowerment-coach som jobber med kvinners evne til å se sin egen urkraft. Alle kvinner er født med en helt spesiell kraft, og en egen evne til å skape seg et kreativt liv som de drømmer om. Kraften ligger i vår feminine power.

Hun vokste opp i en drabantby i Norge på åttitallet. Tidlig lærte hun at for å hevde sin kraft måtte hun gå på kompromiss med min egen femininitet. 

En tur til Miami 2009 ble et vendepunkt. 

Hun er i dag lidenskapelig opptatt av å inspirere og motivere kvinner til å hente frem sin feminine identitet. 

Wisdom From North

Webinaret presenteres av Jannecke Øinæs, skaper av Wisdom From North, plattformen for spirituelle perspektiver og personlig vekst. Her tilbyr vi inspirerende videointervjuer med høyt respekterte lærere, videoblogger, et nettmagasin, online medlemskap, nettkurs og live-arrangementer. 

Gjenoppdag til Feminine Kraft

>