logo

Hvordan skape nærhet i en travel hverdag

Webinaret er nå over

Skap Fredelige Familiebånd

Gitte Winter Graugaard

Om du er mamma eller pappa, besteforelder, tante eller onkel, hvordan kan du skape et mer kjærlighetsfylt familiefellesskap?

logo

Hvordan skape nærhet i en travel hverdag

Webinaret er nå over

Skap Fredelige Familiebånd

Gitte Winter Graugaard

Å være familie i dag, er ikke det samme som før.

Nå har vi det mye mer travelt og kan lett ende opp som en satellitt-familie på hvert vårt rom med hver vår enhet.

Vi samles ikke, som tidligere, rundt bålet og forteller historier fra dagen. Nå blir vi lett spredt for alle vinder i en travel hverdag.

Bålet må i dag erstattes av det indre bålet - med sterkt ønske om å være sammen i et fellesskap bygget på kjærlighet - som forelder, barn, besteforeldre, søsken eller tante.

Å være medskaper av et godt familiefellesskap er alles ansvar.

Som voksne kan vi starte med relasjonen til oss selv. Jo mer selvkjærlighet vi har i egne liv, jo mer selvverd vil vi føle. Og kan lettere gå inn i relasjoner med andre og elske fra et åpent hjerte med plass for tilgivelse, empati og nestekjærlighet. 

Enten om du er forelder, besteforelder, tante eller onkel, lær hvordan å skape sterke og kjærlighetsfulle familiebånd.

geometrisk figur

5 ting du vil få lære denne kvelden

Gitte Winter Graugaard
  • Å finne veien inn i hjertet ditt og fylle deg selv med kjærlighet. Så mange ting blir lettere, når du starter med å fylle din egen tank opp med kjærlighet. I din kjærlighet til deg selv, kan dine relasjoner blomstre.
  • Lær barna å fylle sitt eget hjerte med kjærlighet, slik at de styrker sitt selvverd og selvfølelse.  
  • Lær hvordan barna kan få bedre trivsel og bedre søvn.
  • Se hvordan du kan møte barna sjel til sjel og bygge tettere bånd
  • Kjærlighet betyr også lengsel og savn. Forstå at kjærlighet er energi som kan gå over avstander. At vi kan elske hverandre også når vi ikke er sammen. Når vi forstår at savn er kjærlighet i forkledning, så blir vi bedre til å holde fokus på lyset og hjelpe ditt barn, som savner.
  • Bli med på en kraftfull meditasjon som kan brukes til barn og voksne i alle aldre.

-Veien inn til familiens fellesskap går gjennom ditt hjerte

Hvem er Gitte Winter Graugaard?

Gitte Winter Graugaard er en dansk bestselger og prisvinnende forfatter av barnemeditasjonsbøker som hjelper tusenvis av barn å sovne over hele verden. Bøkene hennes er oversatt til flere språk, nylig også norsk. Gitte er TEDx-foredragsholder med et sterkt budskap om viktigheten av å være tilstede i våre barns liv.

geometrisk figur

Et webinar presentert av Wisdom From North

Kvelden blir ledet av Jannecke Øinæs, tidligere musikalartist som fulgte drømmen sin og grunnla selskapet Wisdom From North AS, en nordisk plattform for indre vekst og ekspansjon. Her tilbyr hun inspirerende videointervjuer med høyt respekterte lærere, egne videoblogger, et nettmagasin, et online medlemskap, online kurs og live-arrangementer. Over 56 000 mennesker følger hennes Youtube-kanaler, og hun har nådd over 6 millioner visninger.

Velkommen til denne kvelden med Gitte.

Jannecke Oinas
>