Wisdom From North

Hva kan "Ett kurs i mirakler" bety for deg i ditt liv?

May Irene Wikeby hadde jobbet i bank i hele sitt yrkesliv, da hun etter hvert begynte å kjenne på en indre stemme som hvisket, det må være noe annet du skal gjøre... 

Boken «Et Kurs i Mirakler» er beskrevet som «Et komplett selvstudium av et åndelig trossystem». I denne boken gjenkjente May sine egne tanker og funderinger, og fikk nye svar.

Det er disse svarene, og mye mer hun deler med deg onsdag 17. august kl 19.00.

Dette webinaret er nå over, men om du får våre inspirasjons mailer, så vil du få informasjon om fremtidige webinarer, eventer samt andre nyheter.

May Irene Wikeby

Mirakler venter på å komme til deg

  • Hvorfor trekkes så mange til denne boken
  • Gjør om på gamle tanker og mønstre fra fortiden
  • Lær  å bevege deg fra frykt til kjærlighet
  • Hva kan du gjøre med motstand du kjenner
  • Få hjelp til å sette Egoet i baksetet
  • Lær "mirakelsetningene" som kan endre ditt liv 

Om May Irene Wikeby

Etter 27 år i fast jobbe i bank, valgte May Irene Wikeby å forlate den trygge arbeidsplassen for å gjøre et dypere dykk i den spirituelle verden.

May Irene har siden jobbet som mentor og hjelpe-lærer hos Eric Pearl og er utdannet innen healing, hypnoterapi og regresjonsterapi. Hun har skrevet en bok om sin pilegrimstur til Santiago de Compostela, «Fra Høye Hæler til Pilgrimsferd».

I dag jobber May som terapeut i Oslo, med spesialområde, «Vekst og utvikling av et trygt selvverd for deg». Med terapeutisk arbeid på indre sår og traumer, som hindrer deg i å være god nok akkurat som du er. Hun har også sitte eget medlemskap som bygger på boken «Et Kurs i Mirakler».  Mer om det her >>

I dette webinaret gleder hun seg til å dele innsikter fra nettopp "Et Kurs i Mirakler" med deg.

LIVE webinar var 17. august kl 19.00

For å holde deg oppdatert på fremtidige webinar, eventer og andre nyheter, meld deg på vårt nyhetsbrev.

Om wisdom From North

Jannecke Oinaes

Wisdom From North AS er en nordisk portal for indre vekst og ekspansjon. Her tilbys inspirerende videointervjuer med høyt respekterte lærere, videoblogger, et nettmagasin, et online medlemskap, online kurs og live-arrangementer. Over 56 000 mennesker følger Wisdom From North sine to Youtube-kanaler, som har nådd over 6 millioner visninger.

Dette LIVE webinaret ledes av Jannecke Øinæs, grunnlegger av Wisdom From North.

>